Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DylanML FC jhdfk
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Zapata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sambucetti probeert naar een medespeler te passen. Montesinos is nu in balbezit. Montesinos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Millachini de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
D`Alessandro is nu in balbezit. Aspero verovert de bal door een tackle van achteren. Aspero speelt de bal door. Colquehuanca rent richting de bal. Colquehuanca draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
D`Alessandro met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Azzato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mana rent richting de bal. Mana geeft een hoge lob. Pavon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DylanML FC - jhdfk 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DylanML FC 44%, jhdfk 56%.
DylanML FC - jhdfk 0:1

64e minuut.
Zapata geeft een hoge lob. Uzuriaga rent richting de bal. Busico maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Busico moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Busico schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

75e minuut.
Zapata met de inworp. Sambucetti rent richting de bal. Venegas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sambucetti roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sambucetti kan niet meer verder spelen. Leftraru komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Millachini geeft een hoge lob. Mastretta is nu in balbezit. Mastretta passt de bal met de wreef. Leftraru rent richting de bal. Leftraru geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Del Toro passt de bal in één keer door. Daar is Leftraru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venegas rent richting de bal. Leftraru verovert de bal door een tackle van achteren. Leftraru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zapata geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Leftraru heeft problemen om de bal te vangen. Leftraru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DylanML FC - jhdfk 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DylanML FC 34%, jhdfk 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DylanML FC - jhdfk 1:1