Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jhdfk DylanML FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Aspero speelt de bal door. Uzuriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzuriaga passt de bal in één keer door. Colquehuanca rent richting de bal. Colquehuanca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Diehl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uzuriaga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mastretta de bal. Colquehuanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Colquehuanca draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

32e minuut.
Venegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Venegas probeert naar een medespeler te passen. Colquehuanca rent richting de bal. Colquehuanca draait met de bal, schiet en ... Varaschin probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Zapata verovert de bal door een tackle van achteren. Zapata geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Del Toro de bal onder controle te krijgen. Montesinos rent richting de bal. Montesinos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Uzuriaga is nu in balbezit. Uzuriaga passt de bal in één keer door. Varaschin rent richting de bal. Colquehuanca is nu in balbezit. Colquehuanca schiet op doel. Pavon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jhdfk 40%, DylanML FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jhdfk - DylanML FC 0:0

53e minuut.
D`Alessandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicoletti is nu in balbezit. Nicoletti passt de bal met de wreef. Montesinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montesinos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Zapata onderschept slim de pass. Zapata geeft een lange en hoge pass. Mana kopt de bal weg. Sambucetti rent richting de bal. Sambucetti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jhdfk 52%, DylanML FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jhdfk - DylanML FC 0:0