Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lugano CITY Deportivo Millonario
Normal Tactiek Defend
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 23.5
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Daar is Sponville, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sponville geeft een lange en hoge pass. Nauto is nu in balbezit. Sabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lugano CITY - Deportivo Millonario 1:0

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konpayantv zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sabat rent richting de bal. Sabat draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nauto de bal onder controle te krijgen. Casadidio bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Sponville de bal onder controle te krijgen. Tanoira rent richting de bal. Sponville onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
lugano CITY - Deportivo Millonario 2:0

14e minuut.
Boulud probeert naar een medespeler te passen. Sponville rent richting de bal. Sponville haalt uit met een fantastische trap. Perrone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Casadidio probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

15e minuut.
Klungelig pakt Dupraz de bal. Houseman bereikt de bal nog maar net als eerste. Houseman passt de bal met de wreef. D’Onofrio rent richting de bal. D’Onofrio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Nauto bereikt de bal nog maar net als eerste. Konpayantv bereikt de bal nog maar net als eerste. Konpayantv met een sublieme pass. Sponville bereikt de bal nog maar net als eerste. Sponville haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sabat controleert de bal met de borst. Houseman is nu in balbezit. Houseman probeert naar een medespeler te passen. D’Onofrio bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Onofrio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lugano CITY - Deportivo Millonario 2:1

34e minuut.
Silberstein verovert de bal door een tackle van achteren. Zoni onderschept slim de pass. Nauto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zoni wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lugano CITY 37%, Deportivo Millonario 63%.
lugano CITY - Deportivo Millonario 2:1

52e minuut.
D’Onofrio verovert de bal door een tackle van achteren. Drko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van D’Onofrio. Drko raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Drko kan niet meer verder spelen. Gassmann komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Daar is Longo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Longo speelt de bal door. Nauto heeft problemen om de bal te vangen. Sponville is nu in balbezit. Sponville haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Houseman bereikt de bal nog maar net als eerste. Houseman passt de bal in één keer door. D’Onofrio rent richting de bal. D’Onofrio draait met de bal, schiet en ... Bordese maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Biglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D’Onofrio rent richting de bal. D’Onofrio schiet op doel. Orma probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lugano CITY - Deportivo Millonario 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lugano CITY 53%, Deportivo Millonario 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lugano CITY - Deportivo Millonario 2:2