Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Millonario santa cruz CASC
Defend Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 14.5
average Schieten hopeless
poor Passen poor
weak Verdedigen hopeless


2e minuut.
Brandtz bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Onofrio verovert de bal door een tackle van achteren. Zappa begaat een overtreding. Zappa krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Longo bereikt de bal nog maar net als eerste. Longo passt de bal zonder na te denken. Tanoira bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeto onderschept slim de pass. Galeto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Silberstein onderschept slim de pass. Silberstein probeert naar een medespeler te passen. Jerkovich is nu in balbezit. Galeto verovert de bal door een tackle van achteren. Galeto haalt uit met een fantastische trap. Casadidio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Jerkovich rent richting de bal. Zappa is nu in balbezit. Zappa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Galeto de bal. Galeto schiet op doel. Paal!

43e minuut.
Galeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nauto verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arguini. Arguini krijgt een gele kaart. Nauto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nauto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. D’Onofrio probeert de bal aan de voet te houden. D’Onofrio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Millonario 59%, santa cruz CASC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo Millonario - santa cruz CASC 0:0

55e minuut.
Nauto met een sublieme pass. Houseman rent richting de bal. Houseman probeert naar een medespeler te passen. D’Onofrio bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Onofrio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Jerkovich rent richting de bal. Arguini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jerkovich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De Olivera zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Musacchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Musacchio geeft de bal voor. Jerkovich kan de bal niet met de borst controleren. Jerkovich geeft een hoge lob. Intrieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. D’Onofrio bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Millonario - santa cruz CASC 1:0

72e minuut.
Nauto passt de bal in één keer door. Longo rent richting de bal. Galeto verovert de bal door een tackle van achteren. Galeto schiet op doel. Tanoira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Casadidio bokst de bal weg. Perrone rent richting de bal. Perrone geeft de bal voor. Daar is Musacchio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musacchio geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Houseman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brandtz. Houseman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De Olivera zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. D’Onofrio rent richting de bal. D’Onofrio draait met de bal, schiet en ... Karamoschon heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Millonario - santa cruz CASC 2:0

82e minuut.
Brandtz bereikt de bal nog maar net als eerste. Houseman onderschept slim de pass. Houseman speelt de bal door. D’Onofrio bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Onofrio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Brandtz is nu in balbezit. Houseman verovert de bal door een tackle van achteren. Houseman speelt de bal door. Klungelig pakt D’Onofrio de bal. D’Onofrio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Millonario - santa cruz CASC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Millonario 55%, santa cruz CASC 45%.
Deportivo Millonario - santa cruz CASC 3:0