Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fulham Deportivo Millonario
Normal Tactiek Defend
45% Balbezit 55%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 24.5
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


10e minuut.
Muratone raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sullivan komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Mangilwenu kuo kopt de bal weg. Hazeldine is nu in balbezit. Houseman met een sublieme pass. Camisani is nu in balbezit. Camisani schiet op doel. Casadidio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Mangilwenu kuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Houseman onderschept slim de pass. Mangilwenu kuo begaat een overtreding. Mangilwenu kuo krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Arata met een sublieme pass. Mangilwenu kuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Houseman geeft een lange en hoge pass. D’Onofrio bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Onofrio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Houseman kopt de bal weg. Hazeldine rent richting de bal. D’Onofrio begaat een overtreding. D’Onofrio krijgt een gele kaart.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camisani met een snelle inworp. Sullivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sullivan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Longo de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fulham - Deportivo Millonario 1:0

43e minuut.
Fabián bereikt de bal nog maar net als eerste. Arata verovert de bal door een tackle van achteren. Nauto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arata is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sullivan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Casadidio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Perrone geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camisani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Sullivan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sullivan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fulham - Deportivo Millonario 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fulham 43%, Deportivo Millonario 57%.
fulham - Deportivo Millonario 2:0

57e minuut.
Houseman is nu in balbezit. Mangilwenu kuo verovert de bal door een tackle van achteren. Mangilwenu kuo speelt de bal door. D’Onofrio bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Onofrio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Houseman passt de bal in één keer door. Jerkovich heeft problemen om de bal te vangen. Jerkovich probeert naar een medespeler te passen. D’Onofrio rent richting de bal. D’Onofrio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Perrone speelt de bal door. Sullivan heeft problemen om de bal te vangen. Tanoira rent richting de bal. Arata rent richting de bal. Arata haalt uit met een fantastische trap. Casadidio bokst de bal weg.

77e minuut.
D’Onofrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Figgini speelt de bal door. Mangilwenu kuo controleert de bal met de borst. D’Onofrio rent richting de bal. D’Onofrio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Nauto kopt de bal weg. Gómez Olivares is nu in balbezit. D’Onofrio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. D’Onofrio krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fulham 45%, Deportivo Millonario 55%.
fulham - Deportivo Millonario 2:0