Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
santa cruz CASC DylanML FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Montesinos rent richting de bal. Algranati verovert de bal door een tackle van achteren. Algranati speelt de bal door. Sambucetti is nu in balbezit. Sambucetti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Nicoletti passt de bal in één keer door. Algranati bereikt de bal nog maar net als eerste. Montesinos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Montesinos krijgt een gele kaart.

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ocampo trapt de bal weg van het doel. Arguini probeert naar een medespeler te passen. Galeto is nu in balbezit. Galeto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Zappa passt de bal zonder na te denken. Varaschin rent richting de bal. Varaschin speelt de bal door. Galeto is nu in balbezit. Galeto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Busico probeert naar een medespeler te passen. Loria rent richting de bal. Loria probeert naar een medespeler te passen. Montesinos rent richting de bal. Montesinos haalt uit met een fantastische trap. Intrieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
santa cruz CASC - DylanML FC 0:1

33e minuut.
Algranati geeft de bal voor. Musacchio heeft problemen om de bal te vangen. Zapata rent richting de bal. Montesinos is nu in balbezit. Montesinos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
santa cruz CASC - DylanML FC 0:2

35e minuut.
Zappa is nu in balbezit. Zappa passt de bal in één keer door. Karamoschon rent richting de bal. Montesinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montesinos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Passerotti passt de bal in één keer door. Varaschin is nu in balbezit. Galeto verovert de bal door een tackle van achteren. Galeto haalt uit met een fantastische trap. Pavon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
santa cruz CASC - DylanML FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: santa cruz CASC 52%, DylanML FC 48%.
santa cruz CASC - DylanML FC 1:2

57e minuut.
Mastretta geeft een lange en hoge pass. Passerotti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van D`Alessandro. D`Alessandro krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Varaschin is nu in balbezit. Galeto rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Varaschin. Galeto roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Galeto kan niet meer verder spelen. Laprida komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Sambucetti rent richting de bal. Zappa probeert naar een medespeler te passen. Musacchio is nu in balbezit. Sambucetti onderschept slim de pass. Sambucetti geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: santa cruz CASC 58%, DylanML FC 42%.
santa cruz CASC - DylanML FC 1:2