Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing Akd Club fulham
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
La Ruche met een snelle inworp. Wirinmañke is nu in balbezit. Sullivan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sullivan krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Mangilwenu kuo is nu in balbezit. Mangilwenu kuo passt de bal in één keer door. Arata is nu in balbezit. Sullivan rent richting de bal. Sullivan schiet op doel. Castro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Krull is nu in balbezit. Donovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Krull begaat een overtreding. Donovan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Akd Club 39%, fulham 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Racing Akd Club - fulham 0:0

71e minuut.
May neemt de hoekschop. Donovan heeft problemen om de bal te vangen. Krull rent richting de bal. Krull haalt uit met een fantastische trap. Savoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De Grandis is nu in balbezit. De Grandis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giribet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sullivan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sullivan rent richting de bal. Wirinmañke rent richting de bal. Arata onderschept slim de pass. Arata draait met de bal, schiet en ... Gassman probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Akd Club 69%, fulham 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Racing Akd Club - fulham 0:0