Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fulham Racing Akd Club
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
May zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adreani is nu in balbezit. Adreani passt de bal in één keer door. Krull bereikt de bal nog maar net als eerste. Krull draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fulham - Racing Akd Club 0:1

16e minuut.
Muratone is nu in balbezit. De Grandis rent richting de bal. Muratone verovert de bal door een tackle van achteren. Muratone draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wirinmañke de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gómez Olivares speelt de bal door. Klungelig pakt Hazeldine de bal. Adreani speelt de bal door. Klungelig pakt Krull de bal. Krull draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fulham - Racing Akd Club 0:2

36e minuut.
Muratone verovert de bal door een tackle van achteren. Muratone passt de bal in één keer door. Arata is nu in balbezit. Arata draait met de bal, schiet en ... Castro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fulham - Racing Akd Club 1:2

40e minuut.
Mangilwenu kuo probeert naar een medespeler te passen. Hazeldine probeert naar een medespeler te passen. Arata bereikt de bal nog maar net als eerste. Muratone rent richting de bal. Muratone haalt uit met een fantastische trap. Castro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fulham - Racing Akd Club 2:2

43e minuut.
Ardiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Camisani onderschept slim de pass. Ardiles begaat een overtreding. Ardiles krijgt een gele kaart. Camisani wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fulham 46%, Racing Akd Club 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fulham - Racing Akd Club 2:2

47e minuut.
Von Rozenberg rent richting de bal. Mangilwenu kuo onderschept slim de pass. Mangilwenu kuo speelt de bal door. Arata is nu in balbezit. Arata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fulham - Racing Akd Club 3:2

60e minuut.
Krull probeert naar een medespeler te passen. La Ruche bereikt de bal nog maar net als eerste. La Ruche probeert naar een medespeler te passen. Krull is nu in balbezit. Krull draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Ardiles geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gassman de bal. Arata onderschept slim de pass. Muratone rent richting de bal. Muratone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fulham 47%, Racing Akd Club 53%.
fulham - Racing Akd Club 3:2