Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NorbertFC Deportivo Millonario
Normal Tactiek Defend
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 23.5
zwak Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


8e minuut.
Parnisari is nu in balbezit. Tanoira onderschept slim de pass. Nauto bereikt de bal nog maar net als eerste. Velarde verovert de bal door een tackle van achteren. Velarde haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Brusco rent richting de bal. Houseman verovert de bal door een tackle van achteren. Houseman passt de bal in één keer door. D’Onofrio bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Onofrio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Pelayo geeft de bal voor. Parnisari kopt de bal weg. Daar is Nauto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velarde onderschept slim de pass. Velarde schiet op doel. Casadidio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Houseman geeft een hoge lob. Jerkovich is nu in balbezit. Jerkovich speelt de bal door. D’Onofrio rent richting de bal. D’Onofrio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NorbertFC - Deportivo Millonario 0:1

26e minuut.
Parnisari passt de bal met de wreef. Daar is Schrauf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schrauf passt de bal in één keer door. D’Onofrio rent richting de bal. D’Onofrio schiet op doel. Rebecchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
NorbertFC - Deportivo Millonario 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NorbertFC 46%, Deportivo Millonario 54%.
NorbertFC - Deportivo Millonario 0:2

54e minuut.
Jerkovich rent richting de bal. Jerkovich geeft de bal voor. Klungelig pakt Pelayo de bal. D’Onofrio verovert de bal door een tackle van achteren. D’Onofrio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Houseman verovert de bal door een tackle van achteren. Houseman probeert naar een medespeler te passen. Saeigh is nu in balbezit. D’Onofrio onderschept slim de pass. D’Onofrio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NorbertFC 50%, Deportivo Millonario 50%.
NorbertFC - Deportivo Millonario 0:2