Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
santa cruz CASC jhdfk
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Mana geeft een lange en hoge pass. Algranati heeft problemen om de bal te vangen. Colquehuanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Colquehuanca haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ocampo de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mana neemt de hoekschop. Venegas heeft problemen om de bal te vangen. Diehl geeft de bal voor. Uzuriaga rent richting de bal. Uzuriaga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Musacchio speelt de bal door. Passerotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Colquehuanca onderschept slim de pass. Uzuriaga rent richting de bal. Uzuriaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Zappa rent richting de bal. Zappa passt de bal in één keer door. Azzato rent richting de bal. Galeto verovert de bal door een tackle van achteren. Galeto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Passerotti kopt de bal weg. Venegas heeft problemen om de bal te vangen. Arguini met een sublieme pass. Galeto is nu in balbezit. Galeto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
santa cruz CASC - jhdfk 1:0

26e minuut.
Passerotti rent richting de bal. Arguini is nu in balbezit. Arguini probeert naar een medespeler te passen. Galeto rent richting de bal. Galeto draait met de bal, schiet en ... Paal!

36e minuut.
Lenzi passt de bal in één keer door. Mana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mana probeert naar een medespeler te passen. Colquehuanca is nu in balbezit. Colquehuanca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Diehl geeft een lange en hoge pass. Daar is Lenzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aspero met een sublieme pass. Uzuriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzuriaga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: santa cruz CASC 64%, jhdfk 36%.
santa cruz CASC - jhdfk 1:0

48e minuut.
Musacchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Musacchio geeft de bal voor. Del Toro kopt de bal weg. Arguini is nu in balbezit. Arguini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Algranati geeft een lange en hoge pass. Ezcaray kopt de bal weg. Aspero controleert de bal met de borst. Arguini is nu in balbezit. Arguini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Arguini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Laprida komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: santa cruz CASC 55%, jhdfk 45%.
santa cruz CASC - jhdfk 1:0