Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fulham lugano CITY
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Inworp. Boulud zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoni geeft een lange en hoge pass. Birabent maakt een snoekduik en kopt de bal. Savoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Zoni speelt de bal door. Arpini is nu in balbezit. Arpini passt de bal met de wreef. Conditti is nu in balbezit. Conditti geeft de bal voor. Savoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Arpini is nu in balbezit. Zoni verovert de bal door een tackle van achteren. Zoni passt de bal in één keer door. Birabent rent richting de bal. Birabent schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Biglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Konpayantv is nu in balbezit. Konpayantv speelt de bal door. Birabent rent richting de bal. Birabent schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fulham - lugano CITY 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fulham 57%, lugano CITY 43%.
fulham - lugano CITY 0:1

49e minuut.
Mangilwenu kuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoni onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mangilwenu kuo. Mangilwenu kuo krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Muratone bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoni onderschept slim de pass. Zoni speelt de bal door. Birabent rent richting de bal. Birabent haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Hazeldine met een sublieme pass. Muratone is nu in balbezit. Muratone met een sublieme pass. Arata is nu in balbezit. Arata haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Zoni verovert de bal door een tackle van achteren. Mangilwenu kuo rent richting de bal. Zoni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zoni krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Dupraz trapt de bal weg. Sabat controleert de bal met de borst. Sabat probeert naar een medespeler te passen. Birabent rent richting de bal. Birabent haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fulham - lugano CITY 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fulham 55%, lugano CITY 45%.
fulham - lugano CITY 0:2