Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NorbertFC santa cruz CASC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 13.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Laprida onderschept slim de pass. Laprida speelt de bal door. Galeto rent richting de bal. Galeto haalt uit met een fantastische trap. Pelayo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NorbertFC - santa cruz CASC 0:1

31e minuut.
Ocampo trapt de bal weg van het doel. Brusco bereikt de bal nog maar net als eerste. Brusco probeert naar een medespeler te passen. Galeto heeft problemen om de bal te vangen. Galeto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NorbertFC - santa cruz CASC 0:2

42e minuut.
Menzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Schrauf rent richting de bal. Schrauf speelt de bal door. Parnisari bereikt de bal nog maar net als eerste. Parnisari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Brusco passt de bal met de wreef. Parnisari rent richting de bal. Velarde rent richting de bal. Parnisari is nu in balbezit. Parnisari draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NorbertFC 49%, santa cruz CASC 51%.
NorbertFC - santa cruz CASC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NorbertFC 31%, santa cruz CASC 69%.
NorbertFC - santa cruz CASC 0:2