Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DylanML FC Racing Akd Club
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Papalardo verovert de bal door een tackle van achteren. Wirinmañke rent richting de bal. Wirinmañke met een sublieme pass. Krull is nu in balbezit. Krull draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DylanML FC - Racing Akd Club 0:1

17e minuut.
Montesinos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Leftraru komt het veld opgelopen. Castro trapt de bal weg van het doel. D`Alessandro kopt de bal weg. Colibazzi probeert de bal aan de voet te houden. Leftraru is nu in balbezit. Leftraru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DylanML FC - Racing Akd Club 1:1

23e minuut.
D`Alessandro heeft problemen om de bal te vangen. Krull rent richting de bal. Varaschin onderschept slim de pass. Gioielli verovert de bal door een tackle van achteren. Gioielli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DylanML FC - Racing Akd Club 1:2

30e minuut.
Busico speelt de bal door. Zapata rent richting de bal. Papalardo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Papalardo krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Daar is Varaschin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krull rent richting de bal. Varaschin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krull onderschept slim de pass. Krull haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DylanML FC - Racing Akd Club 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DylanML FC 54%, Racing Akd Club 46%.
DylanML FC - Racing Akd Club 1:3

48e minuut.
Daar is D`Alessandro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Alessandro passt de bal met de wreef. Sambucetti is nu in balbezit. Leftraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Leftraru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
D`Alessandro is nu in balbezit. Wirinmañke onderschept slim de pass. Wirinmañke passt de bal met de wreef. Krull is nu in balbezit. Krull schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DylanML FC - Racing Akd Club 1:4

55e minuut.
Busico rent richting de bal. Busico geeft een lange en hoge pass. De Grandis is nu in balbezit. Leftraru onderschept slim de pass. Leftraru haalt uit met een fantastische trap. Castro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Klungelig pakt Busico de bal. Nicoletti is nu in balbezit. Krull begaat een overtreding. Krull krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Loria passt de bal zonder na te denken. Papalardo is nu in balbezit. Papalardo probeert naar een medespeler te passen. Krull is nu in balbezit. Krull schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DylanML FC 58%, Racing Akd Club 42%.
DylanML FC - Racing Akd Club 1:4