Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NorbertFC lugano CITY
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Menzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Menzi onderschept slim de pass. Parnisari bereikt de bal nog maar net als eerste. Parnisari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NorbertFC - lugano CITY 1:0

12e minuut.
Brusco geeft een lange en hoge pass. Conditti rent richting de bal. Conditti passt de bal zonder na te denken. Birabent bereikt de bal nog maar net als eerste. Birabent haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Calvo met een sublieme pass. Zoni rent richting de bal. Ludueña begaat een overtreding. Ludueña krijgt een gele kaart. Zoni raakt geblesseerd tijdens het duel. Zoni zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NorbertFC 51%, lugano CITY 49%.
NorbertFC - lugano CITY 1:0

48e minuut.
Inworp. Schrauf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boulud bereikt de bal nog maar net als eerste. Parnisari verovert de bal door een tackle van achteren. Parnisari geeft een hoge lob. Paal! Velarde rent richting de bal. Velarde draait met de bal, schiet en ... Bordese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NorbertFC - lugano CITY 2:0

50e minuut.
Zoni is nu in balbezit. Sabat is nu in balbezit. Birabent rent richting de bal. Birabent schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NorbertFC - lugano CITY 2:1

58e minuut.
Calvo onderschept slim de pass. Calvo geeft de bal voor. Orma is nu in balbezit. Velarde onderschept slim de pass. Velarde haalt uit met een fantastische trap. Bordese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Orma geeft een lange en hoge pass. Schrauf is nu in balbezit. Drko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drko krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Sabat geeft de bal voor. Menzi probeert de bal aan de voet te houden. Birabent rent richting de bal. Birabent draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NorbertFC - lugano CITY 2:2

73e minuut.
Menzi probeert naar een medespeler te passen. Conditti rent richting de bal. Conditti geeft de bal voor. Daar is Birabent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birabent haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Ludueña met een sublieme pass. Parnisari bereikt de bal nog maar net als eerste. Parnisari probeert naar een medespeler te passen. Velarde rent richting de bal. Velarde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NorbertFC 40%, lugano CITY 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NorbertFC - lugano CITY 2:2