Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing Akd Club jhdfk
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Del Toro geeft een hoge lob. Uzuriaga is nu in balbezit. Uzuriaga passt de bal in één keer door. Colquehuanca rent richting de bal. Colquehuanca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Colquehuanca rent richting de bal. Wirinmañke onderschept slim de pass. Wirinmañke probeert naar een medespeler te passen. Uzuriaga rent richting de bal. Uzuriaga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ezcaray geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. May zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gioielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioielli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Colquehuanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Papalardo onderschept slim de pass. Mana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mana krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Aspero passt de bal in één keer door. Mana rent richting de bal. Mana passt de bal in één keer door. Colquehuanca is nu in balbezit. Colquehuanca schiet op doel. Castro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Papalardo is nu in balbezit. Uzuriaga verovert de bal door een tackle van achteren. De Grandis maakt een afschuwelijke overtreding. De Grandis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Akd Club 38%, jhdfk 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Racing Akd Club - jhdfk 0:0

52e minuut.
De Grandis rent richting de bal. De Grandis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Azzato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mana geeft de bal voor. Castro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Colquehuanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Colquehuanca schiet op doel. Castro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Ezcaray bereikt de bal nog maar net als eerste. May verovert de bal door een tackle van achteren. May geeft een lange en hoge pass. Krull bereikt de bal nog maar net als eerste. Krull schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Akd Club - jhdfk 1:0

82e minuut.
Ezcaray geeft een lange en hoge pass. Daar is Colquehuanca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gassman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gassman krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Mana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mana passt de bal in één keer door. Colquehuanca is nu in balbezit. Colquehuanca haalt uit met een fantastische trap. Gassman probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Akd Club 50%, jhdfk 50%.
Racing Akd Club - jhdfk 1:0