Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jhdfk Racing Akd Club
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Ardiles probeert naar een medespeler te passen. Venegas met een sublieme pass. Wirinmañke met een sublieme pass. Krull is nu in balbezit. Krull schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Gioielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspero onderschept slim de pass. Aspero probeert naar een medespeler te passen. Colquehuanca rent richting de bal. Colquehuanca haalt uit met een fantastische trap. Castro bokst de bal weg.

18e minuut.
Ardiles is nu in balbezit. Uzuriaga is nu in balbezit. Ardiles tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uzuriaga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Venegas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Azzato met een snelle inworp. Aspero rent richting de bal. Aspero passt de bal zonder na te denken. Colquehuanca is nu in balbezit. Colquehuanca draait met de bal, schiet en ... Castro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Aspero met een sublieme pass. Uzuriaga rent richting de bal. Uzuriaga met een sublieme pass. Colquehuanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Colquehuanca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Papalardo onderschept slim de pass. Papalardo probeert naar een medespeler te passen. Krull rent richting de bal. Gioielli is nu in balbezit. Gioielli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jhdfk - Racing Akd Club 0:1

38e minuut.
Colquehuanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Papalardo rent richting de bal. Colquehuanca onderschept slim de pass. Colquehuanca schiet op doel. Castro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jhdfk - Racing Akd Club 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jhdfk 46%, Racing Akd Club 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jhdfk - Racing Akd Club 1:1

46e minuut.
Aspero rent richting de bal. Gioielli is nu in balbezit. Gioielli met een sublieme pass. Krull bereikt de bal nog maar net als eerste. Krull draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Diehl speelt de bal door. Venegas rent richting de bal. Papalardo rent richting de bal. Uzuriaga is nu in balbezit. Uzuriaga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Uzuriaga probeert naar een medespeler te passen. Colquehuanca rent richting de bal. Papalardo verovert de bal door een tackle van achteren. Uzuriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzuriaga draait met de bal, schiet en ... Castro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Del Toro geeft de bal voor. Papalardo is nu in balbezit. Azzato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Papalardo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Papalardo kan niet meer verder spelen. Von Rozenberg komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jhdfk 51%, Racing Akd Club 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jhdfk - Racing Akd Club 1:1