Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Millonario DylanML FC
Defend Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.6 gemiddelde waardering 17.2
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


6e minuut.
D`Alessandro bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Onofrio verovert de bal door een tackle van achteren. Zurcher bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Onofrio onderschept slim de pass. D’Onofrio schiet op doel. Pavon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Houseman probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt D’Onofrio de bal. Varaschin bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Onofrio verovert de bal door een tackle van achteren. D’Onofrio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
D`Alessandro rent richting de bal. Nauto onderschept slim de pass. Nauto met een sublieme pass. D’Onofrio is nu in balbezit. D’Onofrio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Zapata onderschept slim de pass. Zapata geeft een hoge lob. Zurcher is nu in balbezit. D’Onofrio verovert de bal door een tackle van achteren. D’Onofrio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Millonario 54%, DylanML FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo Millonario - DylanML FC 0:0

65e minuut.
Jerkovich rent richting de bal. Jerkovich passt de bal in één keer door. Zurcher is nu in balbezit. D’Onofrio onderschept slim de pass. D’Onofrio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Millonario - DylanML FC 1:0

73e minuut.
Houseman rent richting de bal. Houseman met een sublieme pass. D’Onofrio is nu in balbezit. D’Onofrio haalt uit met een fantastische trap. Varaschin probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
D`Alessandro is nu in balbezit. Houseman rent richting de bal. Houseman passt de bal in één keer door. Daar is D’Onofrio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D’Onofrio draait met de bal, schiet en ... Pavon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
D`Alessandro passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Houseman de bal. Houseman passt de bal zonder na te denken. D’Onofrio bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Onofrio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Millonario - DylanML FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Millonario 52%, DylanML FC 48%.
Deportivo Millonario - DylanML FC 2:0