Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SINGER CF El Conri FC
Normal Tactiek La Rompe Anos
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 20.9
matig Schieten slecht
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Babaev verovert de bal door een tackle van achteren. Groia bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaev rent richting de bal. Babaev schiet op doel. Favre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SINGER CF - El Conri FC 1:0

8e minuut.
Franzoia passt de bal zonder na te denken. Daar is Raniszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raniszewski probeert naar een medespeler te passen. Dalby rent richting de bal. Dalby haalt uit met een fantastische trap. Anicito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Berra met een sublieme pass. Groia bereikt de bal nog maar net als eerste. Groia passt de bal zonder na te denken. Babaev is nu in balbezit. Babaev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Algranati rent richting de bal. Algranati passt de bal in één keer door. Berra geeft een lange en hoge pass. Babaev is nu in balbezit. Babaev haalt uit met een fantastische trap. Favre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SINGER CF 57%, El Conri FC 43%.
SINGER CF - El Conri FC 1:0

59e minuut.
Raniszewski rent richting de bal. Raniszewski passt de bal in één keer door. Fernoaga speelt de bal door. Babaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Berra is nu in balbezit. Berra passt de bal met de wreef. Babaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaev schiet op doel. Ramognino probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Franzoia heeft problemen om de bal te vangen. Babaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SINGER CF - El Conri FC 2:0

69e minuut.
Llinfko bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziwill verovert de bal door een tackle van achteren. Llinfko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Llinfko krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Berra kopt de bal weg. Barbarossa rent richting de bal. Benvenutto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Benvenutto krijgt een gele kaart. Barbarossa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Babaev legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SINGER CF 34%, El Conri FC 66%.
SINGER CF - El Conri FC 2:0