Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Conri FC SINGER CF
La Rompe Anos Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 32.9
slecht Schieten matig
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Algranati rent richting de bal. Algranati passt de bal met de wreef. Berra rent richting de bal. Berra probeert naar een medespeler te passen. Babaev rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Raniszewski rent richting de bal. Llinfko verovert de bal door een tackle van achteren. Llinfko probeert naar een medespeler te passen. Ricchi is nu in balbezit. Ricchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Ricchi passt de bal met de wreef. Groia is nu in balbezit. Malbec rent richting de bal. Groia verovert de bal door een tackle van achteren. Groia speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
El Conri FC - SINGER CF 0:1

31e minuut.
Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec probeert naar een medespeler te passen. Babaev rent richting de bal. Babaev schiet op doel. Favre probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

35e minuut.
Algranati met de inworp. Borocoto probeert de bal met de borst te controleren. Radziwill rent richting de bal. Borocoto verovert de bal door een tackle van achteren. Borocoto geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Conri FC 47%, SINGER CF 53%.
El Conri FC - SINGER CF 0:1

66e minuut.
Groia passt de bal in één keer door. Favarel rent richting de bal. Starzec verovert de bal door een tackle van achteren. Groia is nu in balbezit. Groia geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ricchi heeft problemen om de bal te vangen. Berra bereikt de bal nog maar net als eerste. Borocoto begaat een overtreding. Borocoto krijgt een gele kaart. Berra raakt geblesseerd tijdens het duel. Berra met een snel genomen vrije trap. Babaev is nu in balbezit. Babaev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Algranati raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Orión komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Fernoaga geeft de bal voor. Groia kopt de bal weg. Daar is Benvenutto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babaev is nu in balbezit. Babaev haalt uit met een fantastische trap. Favre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Benvenutto de bal. Favre speelt de bal door. Rodiño kan de bal niet met de borst controleren. Radziwill is nu in balbezit. Radziwill draait met de bal, schiet en ... Favre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Conri FC 56%, SINGER CF 44%.
El Conri FC - SINGER CF 0:1