Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Social y Deportivo f.c jufré
Normal Tactiek voladores
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 30.6
weak Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


6e minuut.
Kreckler speelt de bal door. Dolcini controleert de bal met de borst. Dolcini speelt de bal door. Kreckler is nu in balbezit. Kreckler haalt uit met een fantastische trap. Constantino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Digón rent richting de bal. Constantino is nu in balbezit. Dolcini verovert de bal door een tackle van achteren. Dolcini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Social y Deportivo - f.c jufré 0:1

16e minuut.
Dolcini geeft een hoge lob. Kocsárdi rent richting de bal. Kocsárdi geeft een lange en hoge pass. Dolcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolcini schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Gondell probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kreckler de bal. Kreckler probeert naar een medespeler te passen. Kocsárdi is nu in balbezit. Kocsárdi haalt uit met een fantastische trap. Constantino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Rumi rayen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rokotovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokotovich passt de bal met de wreef. Kreckler is nu in balbezit. Kreckler schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kreckler verovert de bal door een tackle van achteren. Kreckler probeert naar een medespeler te passen. Dolcini is nu in balbezit. Dolcini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Social y Deportivo - f.c jufré 0:2

28e minuut.
Dolcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolcini passt de bal in één keer door. Kreckler is nu in balbezit. Kreckler schiet op doel. Constantino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Social y Deportivo - f.c jufré 0:3

44e minuut.
Mayol speelt de bal door. Dolcini is nu in balbezit. Dolcini geeft een lange en hoge pass. Kocsárdi is nu in balbezit. Kocsárdi schiet op doel. Constantino bokst de bal weg. Kocsárdi is nu in balbezit. Constantino bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Social y Deportivo 62%, f.c jufré 38%.
Club Social y Deportivo - f.c jufré 0:3

49e minuut.
Acerbis rent richting de bal. Kocsárdi onderschept slim de pass. Kocsárdi passt de bal met de wreef. Kreckler rent richting de bal. Kreckler schiet op doel. Constantino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mayol rent richting de bal. Mayol probeert naar een medespeler te passen. Kreckler speelt de bal door. Kocsárdi rent richting de bal. Kocsárdi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Trecarichi geeft de bal voor. Inworp. Gondell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kocsárdi is nu in balbezit. Kocsárdi geeft een lange en hoge pass. Constantino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kreckler rent richting de bal. Kreckler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Social y Deportivo - f.c jufré 0:4

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Acerbis de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mayol zal de hoekschop nemen. Kreckler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreckler draait met de bal, schiet en ... Constantino bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Constantino trapt de bal weg. Gondell kopt de bal weg. Mayol rent richting de bal. Mayol geeft een hoge lob. Dolcini bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Zywica passt de bal zonder na te denken. Dolcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolcini passt de bal in één keer door. Kreckler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreckler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Rumi rayen verovert de bal door een tackle van achteren. Rumi rayen speelt de bal door. Urruti is nu in balbezit. Dolcini verovert de bal door een tackle van achteren. Dolcini geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Social y Deportivo - f.c jufré 0:5

73e minuut.
Acerbis is nu in balbezit. Mayol onderschept slim de pass. Mayol passt de bal in één keer door. Gondell bereikt de bal nog maar net als eerste. Gondell passt de bal met de wreef. Constantino bokst de bal weg. Kreckler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreckler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Inworp. Gondell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mayol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayol geeft een lange en hoge pass. Dolcini geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Social y Deportivo - f.c jufré 0:6

82e minuut.
Rumi rayen onderschept slim de pass. Rumi rayen geeft een lange en hoge pass. Dolcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolcini schiet op doel. Constantino probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Kocsárdi onderschept slim de pass. Kocsárdi met een sublieme pass. Kreckler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreckler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Social y Deportivo - f.c jufré 0:7

87e minuut.
Klungelig pakt Kocsárdi de bal. Kocsárdi passt de bal met de wreef. Zywica rent richting de bal. Kreckler onderschept slim de pass. Kreckler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Social y Deportivo - f.c jufré 0:8

90e minuut.
Gondell onderschept slim de pass. Gondell geeft de bal voor. Dolcini kopt de bal weg. Kocsárdi kan de bal niet met de borst controleren. Kocsárdi draait met de bal, schiet en ... Constantino bokst de bal weg. Daar is Digón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kreckler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreckler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Social y Deportivo 81%, f.c jufré 19%.
Club Social y Deportivo - f.c jufré 0:8