Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Conri FC Gauchos de Boedo
La Rompe Anos Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Borocoto kopt de bal weg. Gorina rent richting de bal. Franzoia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Franzoia is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Gorina roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gorina kan niet meer verder spelen. Maita komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Villareal passt de bal met de wreef. Solnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Solnicki passt de bal zonder na te denken. Daar is Duran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Conri FC - Gauchos de Boedo 0:1

11e minuut.
Llinfko bereikt de bal nog maar net als eerste. Llinfko geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ricchi de bal. Ricchi draait met de bal, schiet en ... Unsandivaras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gelman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El Conri FC - Gauchos de Boedo 1:1

19e minuut.
Barone verovert de bal door een tackle van achteren. Maita rent richting de bal. Maita geeft de bal voor. Llinfko is nu in balbezit. Llinfko draait met de bal, schiet en ... Gelman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Favarel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Herner met de inworp. Solnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Solnicki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Maffezini passt de bal in één keer door. Trayles bereikt de bal nog maar net als eerste. Borocoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsandivaras rent richting de bal. Unsandivaras draait met de bal, schiet en ... Paal!

29e minuut.
Maita rent richting de bal. Maita geeft een lange en hoge pass. Benvenutto controleert de bal met de borst. Duran bereikt de bal nog maar net als eerste. Duran draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Trayles rent richting de bal. Algranati verovert de bal door een tackle van achteren. Algranati geeft een lange en hoge pass. Unsandivaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsandivaras draait met de bal, schiet en ... Gelman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Herner is nu in balbezit. Herner passt de bal in één keer door. Solnicki probeert naar een medespeler te passen. Trayles bereikt de bal nog maar net als eerste. Trayles draait met de bal, schiet en ... Favre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Ramognino de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Conri FC - Gauchos de Boedo 1:2

39e minuut.
Solnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Solnicki passt de bal zonder na te denken. Duran bereikt de bal nog maar net als eerste. Duran haalt uit met een fantastische trap. Favre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Conri FC - Gauchos de Boedo 1:3

44e minuut.
Ramognino geeft de bal voor. Maffezini rent richting de bal. Maffezini geeft een hoge lob. Duran rent richting de bal. Duran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Conri FC - Gauchos de Boedo 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Conri FC 47%, Gauchos de Boedo 53%.
El Conri FC - Gauchos de Boedo 1:4

55e minuut.
Barone met een sublieme pass. Duran rent richting de bal. Favarel onderschept slim de pass. Solnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Solnicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Llinfko rent richting de bal. Llinfko speelt de bal door. Ricchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Conri FC - Gauchos de Boedo 2:4

82e minuut.
Duran is nu in balbezit. Ramognino verovert de bal door een tackle van achteren. Favre probeert naar een medespeler te passen. Unsandivaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsandivaras draait met de bal, schiet en ... Gelman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Conri FC 36%, Gauchos de Boedo 64%.
El Conri FC - Gauchos de Boedo 2:4