Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Union99 SINGER CF
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 28.5
matig Schieten matig
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Huenuman bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziwill onderschept slim de pass. Groia met een sublieme pass. Babaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Union99 - SINGER CF 0:1

13e minuut.
Fernoaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernoaga passt de bal met de wreef. Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sena draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fernoaga de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Segovia neemt de hoekschop. Rousseau kopt de bal weg. Sena is nu in balbezit. Sena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Union99 - SINGER CF 1:1

20e minuut.
Berra met een sublieme pass. Starzec is nu in balbezit. Melipillan maakt een afschuwelijke overtreding. Starzec raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

24e minuut.
Groia bereikt de bal nog maar net als eerste. Groia met een sublieme pass. Babaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaev haalt uit met een fantastische trap. Birmajer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union99 - SINGER CF 1:2

27e minuut.
Taravilla onderschept slim de pass. Taravilla passt de bal in één keer door. Groia speelt de bal door. Babaev is nu in balbezit. Babaev schiet op doel. Birmajer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union99 61%, SINGER CF 39%.
Union99 - SINGER CF 1:2

56e minuut.
Berra passt de bal met de wreef. Babaev rent richting de bal. Turich is nu in balbezit. Groia is nu in balbezit. Groia schiet op doel. Birmajer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Lagos rent richting de bal. Lagos passt de bal met de wreef. Fernoaga is nu in balbezit. Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Raniszewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Bisquert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babaev rent richting de bal. Babaev haalt uit met een fantastische trap. Birmajer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union99 - SINGER CF 1:3

81e minuut.
Melipillan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Starzec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Groia bereikt de bal nog maar net als eerste. Groia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Sena de bal. Fernoaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousseau rent richting de bal. Groia bereikt de bal nog maar net als eerste. Groia draait met de bal, schiet en ... Birmajer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union99 68%, SINGER CF 32%.
Union99 - SINGER CF 1:3