Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SINGER CF Union99
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32 gemiddelde waardering 21.7
average Schieten average
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Berra bereikt de bal nog maar net als eerste. Berra passt de bal in één keer door. Babaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Groia is nu in balbezit. Groia schiet op doel. Birmajer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Barbarossa geeft een lange en hoge pass. Lagos rent richting de bal. Lagos passt de bal in één keer door. Sena rent richting de bal. Sena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Berra passt de bal in één keer door. Radziwill is nu in balbezit. Sena begaat een overtreding. Sena krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Melipillan rent richting de bal. Groia is nu in balbezit. Melipillan probeert naar een medespeler te passen. Groia probeert naar een medespeler te passen. Babaev is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Babaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SINGER CF - Union99 1:0

24e minuut.
Melipillan is nu in balbezit. Starzec verovert de bal door een tackle van achteren. Starzec passt de bal met de wreef. Babaev is nu in balbezit. Babaev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Raniszewski met de inworp. Radziwill rent richting de bal. Radziwill speelt de bal door. Babaev rent richting de bal. Babaev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SINGER CF - Union99 2:0

33e minuut.
Sena is nu in balbezit. Berra onderschept slim de pass. Berra probeert naar een medespeler te passen. Huenuman bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenuman geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SINGER CF 34%, Union99 66%.
SINGER CF - Union99 2:0

57e minuut.
Barbarossa met een snelle inworp. Rousseau is nu in balbezit. Groia verovert de bal door een tackle van achteren. Groia draait met de bal, schiet en ... Bisquert probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Rousseau bereikt de bal nog maar net als eerste. Groia onderschept slim de pass. Groia speelt de bal door. Babaev is nu in balbezit. Babaev haalt uit met een fantastische trap. Birmajer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SINGER CF - Union99 3:0

61e minuut.
Klungelig pakt Starzec de bal. Starzec geeft een lange en hoge pass. Turich is nu in balbezit. Babaev is nu in balbezit. Babaev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Radziwill geeft de bal voor. Barbarossa is nu in balbezit. Barbarossa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rodiño de bal. Rodiño geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Melipillan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Starzec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Groia bereikt de bal nog maar net als eerste. Groia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SINGER CF 38%, Union99 62%.
SINGER CF - Union99 3:0