Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c jufré SENSEMINA
voladores Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
34 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 17.5
matig Schieten slecht
matig Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Mayol probeert naar een medespeler te passen. Kreckler rent richting de bal. Kreckler passt de bal zonder na te denken. Dolcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolcini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Mayol speelt de bal door. Dolcini rent richting de bal. Dolcini passt de bal in één keer door. Kocsárdi rent richting de bal. Kocsárdi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Mayol passt de bal in één keer door. Rumi rayen is nu in balbezit. Rumi rayen passt de bal zonder na te denken. Dolcini is nu in balbezit. Dolcini passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Dolcini is nu in balbezit. Dolcini passt de bal met de wreef. Kocsárdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocsárdi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Biserov probeert naar een medespeler te passen. Penacino kan de bal niet met de borst controleren. Dolcini met een sublieme pass. Kocsárdi rent richting de bal. Kocsárdi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - SENSEMINA 1:0

27e minuut.
Cibls bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocsárdi verovert de bal door een tackle van achteren. Kocsárdi speelt de bal door. Dolcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolcini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bernstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayol verovert de bal door een tackle van achteren. Mayol geeft de bal voor. Klungelig pakt Kocsárdi de bal. Kocsárdi schiet op doel. Paal!

35e minuut.
Kocsárdi geeft een hoge lob. Pericich rent richting de bal. Dolcini onderschept slim de pass. Dolcini schiet op doel. Gorini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Penacino bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreckler verovert de bal door een tackle van achteren. Kreckler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - SENSEMINA 2:0

45e minuut.
Dolcini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kocsárdi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cibls is nu in balbezit. Kocsárdi verovert de bal door een tackle van achteren. Kocsárdi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Kreckler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kreckler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - SENSEMINA 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c jufré 32%, SENSEMINA 68%.
f.c jufré - SENSEMINA 3:0

47e minuut.
Kocsárdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocsárdi geeft een lange en hoge pass. Dolcini rent richting de bal. Kreckler is nu in balbezit. Kreckler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - SENSEMINA 4:0

59e minuut.
Bernstein probeert de bal aan de voet te houden. Penacino is nu in balbezit. Mayol geeft de bal voor. Kreckler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreckler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - SENSEMINA 5:0

64e minuut.
Mayol passt de bal zonder na te denken. Dolcini is nu in balbezit. Dolcini met een sublieme pass. Kreckler is nu in balbezit. Kreckler schiet op doel. Gorini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - SENSEMINA 6:0

67e minuut.
Dixon kopt de bal weg. Klungelig pakt Blanco de bal. Mayol probeert naar een medespeler te passen. Kreckler is nu in balbezit. Kreckler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - SENSEMINA 7:0

73e minuut.
Penacino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumi rayen onderschept slim de pass. Rumi rayen geeft de bal voor. Kocsárdi is nu in balbezit. Kocsárdi schiet op doel. Gorini bokst de bal weg. Paal! Kreckler is nu in balbezit. Kreckler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - SENSEMINA 8:0

77e minuut.
Legrand rent richting de bal. Forrester verovert de bal door een tackle van achteren. Rumi rayen rent richting de bal. Rumi rayen geeft de bal voor. Dolcini krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Penacino probeert naar een medespeler te passen. Gondell is nu in balbezit. Bernstein speelt de bal door. Kocsárdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocsárdi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dolcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolcini haalt uit met een fantastische trap. Gorini probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Mayol geeft de bal voor. Kreckler speelt de bal door. Petrini rent richting de bal. Dolcini verovert de bal door een tackle van achteren. Dolcini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kocsárdi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Carabajal rent richting de bal. Kocsárdi onderschept slim de pass. Kocsárdi heeft problemen om de bal te vangen. Kocsárdi haalt uit met een fantastische trap. Pericich heeft problemen om de bal te vangen. Gorini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c jufré 21%, SENSEMINA 79%.
f.c jufré - SENSEMINA 8:0