Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SENSEMINA f.c jufré
Normal Tactiek voladores
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.3 gemiddelde waardering 33.6
poor Schieten weak
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Kocsárdi geeft de bal voor. Daar is Penacino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocsárdi met een sublieme pass. Dolcini is nu in balbezit. Dolcini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Mackenzie passt de bal zonder na te denken. Cocconi is nu in balbezit. Rumi rayen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rumi rayen krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Gondell geeft een hoge lob. Kocsárdi kopt de bal weg. Kreckler speelt de bal door. Dolcini rent richting de bal. Dolcini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Dolcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolcini passt de bal zonder na te denken. Kreckler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreckler draait met de bal, schiet en ... Gorini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SENSEMINA - f.c jufré 0:1

20e minuut.
Dixon geeft een lange en hoge pass. Kocsárdi is nu in balbezit. Kocsárdi met een sublieme pass. Dolcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolcini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mayol geeft een hoge lob. Dolcini rent richting de bal. Dolcini speelt de bal door. Kreckler is nu in balbezit. Kreckler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SENSEMINA - f.c jufré 0:2

33e minuut.
Mackenzie rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blanco. Mackenzie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cocconi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SENSEMINA - f.c jufré 1:2

38e minuut.
Rumi rayen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mayol rent richting de bal. Mayol passt de bal zonder na te denken. Kocsárdi is nu in balbezit. Kocsárdi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SENSEMINA - f.c jufré 1:3

40e minuut.
Daar is Kreckler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kreckler probeert naar een medespeler te passen. Rumi rayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayol rent richting de bal. Mayol geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SENSEMINA 68%, f.c jufré 32%.
SENSEMINA - f.c jufré 1:3

47e minuut.
Carabajal passt de bal zonder na te denken. Cordoba is nu in balbezit. Gondell begaat een overtreding. Gondell krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Gondell verovert de bal door een tackle van achteren. Gondell geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pericich de bal. Kreckler is nu in balbezit. Kreckler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SENSEMINA - f.c jufré 1:4

51e minuut.
Mayol speelt de bal door. Dolcini rent richting de bal. Dolcini passt de bal in één keer door. Daar is Kocsárdi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocsárdi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Dixon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gondell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernstein is nu in balbezit. Gondell onderschept slim de pass. Mayol geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Rumi rayen met een snelle inworp. Mayol probeert de bal met de borst te controleren. Mayol geeft een hoge lob. Kreckler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreckler schiet op doel. Gorini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SENSEMINA - f.c jufré 1:5

77e minuut.
Gondell rent richting de bal. Gondell geeft een lange en hoge pass. Kocsárdi rent richting de bal. Kreckler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreckler geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Cocconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gondell geeft een hoge lob. Mayol heeft problemen om de bal te vangen. Gondell geeft een lange en hoge pass. Kocsárdi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gorini trapt de bal weg van het doel. Inworp. Gondell met de inworp. Mayol rent richting de bal. Mayol probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SENSEMINA - f.c jufré 1:6

84e minuut.
Kocsárdi geeft een hoge lob. Dolcini is nu in balbezit. Dolcini passt de bal met de wreef. Kreckler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreckler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SENSEMINA 79%, f.c jufré 21%.
SENSEMINA - f.c jufré 1:6