Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gauchos de Boedo SINGER CF
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 32.3
poor Schieten average
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Maffezini kopt de bal weg. Berra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Solnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Berra verovert de bal door een tackle van achteren. Berra geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Genovesi heeft problemen om de bal te vangen. Groia rent richting de bal. Groia passt de bal zonder na te denken. Babaev rent richting de bal. Babaev haalt uit met een fantastische trap. Gelman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Starzec met een snelle inworp. Groia rent richting de bal. Solnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Groia onderschept slim de pass. Groia geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Groia bereikt de bal nog maar net als eerste. Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Groia met een sublieme pass. Babaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gelman trapt de bal weg. Daar is Gorina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groia is nu in balbezit. Groia draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Genovesi de bal onder controle te krijgen. Gelman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Gelman trapt de bal weg van het doel. Berra kopt de bal weg. Genovesi is nu in balbezit. Babaev onderschept slim de pass. Babaev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gauchos de Boedo - SINGER CF 0:1

36e minuut.
Genovesi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barbarossa met de inworp. Groia bereikt de bal nog maar net als eerste. Groia geeft een lange en hoge pass. Gelman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Babaev bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Gauchos de Boedo - SINGER CF 0:2

41e minuut.
Klungelig pakt Duran de bal. Berra bereikt de bal nog maar net als eerste. Duran verovert de bal door een tackle van achteren. Duran haalt uit met een fantastische trap. Rodiño probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Barbarossa verovert de bal door een tackle van achteren. Barbarossa geeft de bal voor. Raniszewski kopt de bal weg. Daar is Babaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babaev draait met de bal, schiet en ... Gelman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gauchos de Boedo 77%, SINGER CF 23%.
Gauchos de Boedo - SINGER CF 0:2

60e minuut.
Groia rent richting de bal. Groia passt de bal met de wreef. Genovesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaev onderschept slim de pass. Babaev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Radziwill kopt de bal weg. Babaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaev onderschept slim de pass. Babaev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Radziwill geeft een lange en hoge pass. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Powell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Starzec raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rodiño zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Genovesi verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Genovesi met een harde bal richting middenveld. Inworp. Barbarossa met de inworp. Groia geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Groia bereikt de bal nog maar net als eerste. Groia met een sublieme pass. Babaev rent richting de bal. Babaev haalt uit met een fantastische trap. Powell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gauchos de Boedo - SINGER CF 0:3

83e minuut.
Genovesi onderschept slim de pass. Gorina bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaev verovert de bal door een tackle van achteren. Groia is nu in balbezit. Groia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gauchos de Boedo 56%, SINGER CF 44%.
Gauchos de Boedo - SINGER CF 0:3