Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
boca 12 f.c jufré
Normal Tactiek voladores
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
18.8 gemiddelde waardering 34.4
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


8e minuut.
Kreckler rent richting de bal. Kreckler passt de bal met de wreef. Dolcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolcini haalt uit met een fantastische trap. Valaire maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
boca 12 - f.c jufré 0:1

16e minuut.
Mayol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayol speelt de bal door. Dolcini rent richting de bal. Dolcini geeft een lange en hoge pass. Kocsárdi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Valaire speelt de bal door. Sessa kopt de bal weg. Forrester probeert de bal aan de voet te houden. Insua rent richting de bal. Insua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Wechun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreckler onderschept slim de pass. Kreckler probeert naar een medespeler te passen. Dolcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolcini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Gondell met de inworp. Mayol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayol geeft de bal voor. Kreckler rent richting de bal. Kreckler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mayol is nu in balbezit. Mayol probeert naar een medespeler te passen. Wechun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreckler onderschept slim de pass. Kreckler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Inworp. Rumi rayen met de inworp. Mayol geeft een lange en hoge pass. Kreckler rent richting de bal. Kreckler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Rumi rayen is nu in balbezit. Rumi rayen probeert naar een medespeler te passen. Mayol rent richting de bal. Mayol geeft de bal voor. Dolcini krijgt zijn hoofd ertegen. Valaire kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kreckler krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boca 12 69%, f.c jufré 31%.
boca 12 - f.c jufré 0:1

48e minuut.
Dolcini is nu in balbezit. Kreckler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreckler passt de bal zonder na te denken. Kocsárdi is nu in balbezit. Kocsárdi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Baskin probeert de bal aan de voet te houden. Gondell probeert naar een medespeler te passen. Kocsárdi rent richting de bal. Kocsárdi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
boca 12 - f.c jufré 0:2

51e minuut.
Kocsárdi speelt de bal door. Mayol speelt de bal door. Kreckler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreckler draait met de bal, schiet en ... Valaire probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
boca 12 - f.c jufré 0:3

58e minuut.
Kreckler is nu in balbezit. Kreckler passt de bal met de wreef. Ginobili met een sublieme pass. Kocsárdi is nu in balbezit. Kocsárdi geeft een lange en hoge pass. Valaire probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Kreckler is nu in balbezit. Kreckler passt de bal met de wreef. Kocsárdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocsárdi heeft problemen om de bal te vangen. Kreckler rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
boca 12 - f.c jufré 0:4

70e minuut.
Dolcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolcini geeft een hoge lob. Daar is Pelantraru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocsárdi is nu in balbezit. Kocsárdi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
boca 12 - f.c jufré 0:5

77e minuut.
Dolcini passt de bal met de wreef. Kreckler heeft problemen om de bal te vangen. Kreckler met een sublieme pass. Kocsárdi rent richting de bal. Kocsárdi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kreckler rent richting de bal. Kreckler haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Irigoyen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Forrester. Irigoyen raakt geblesseerd tijdens het duel. Irigoyen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Insua kopt de bal weg. Luna rent richting de bal. Luna geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boca 12 69%, f.c jufré 31%.
boca 12 - f.c jufré 0:5