Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c jufré boca 12
voladores Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
33% Spel op eigen helft 67%
24 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
32.5 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Kocsárdi verovert de bal door een tackle van achteren. Kocsárdi met een sublieme pass. Kreckler rent richting de bal. Kreckler haalt uit met een fantastische trap. Valaire probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - boca 12 1:0

7e minuut.
Inworp. Gondell met een snelle inworp. Mayol probeert naar een medespeler te passen. Kocsárdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocsárdi probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kreckler is nu in balbezit. Kreckler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - boca 12 2:0

11e minuut.
Daar is Rumi rayen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rumi rayen passt de bal met de wreef. Kreckler speelt de bal door. Kocsárdi rent richting de bal. Kocsárdi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Forrester geeft een hoge lob. Dolcini met een sublieme pass. Kocsárdi is nu in balbezit. Kocsárdi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - boca 12 3:0

23e minuut.
Blanco is nu in balbezit. Blanco geeft een lange en hoge pass. Kreckler kopt de bal weg. Dolcini is nu in balbezit. Dolcini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mayol geeft een lange en hoge pass. Kocsárdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocsárdi geeft een hoge lob. Dolcini rent richting de bal. Dolcini geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Dixon geeft een lange en hoge pass. Mayol probeert de bal aan de voet te houden. Kocsárdi rent richting de bal. Kocsárdi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pelantraru de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Kreckler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreckler geeft de bal voor. Daar is Wechun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocsárdi is nu in balbezit. Kocsárdi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - boca 12 4:0

38e minuut.
Kreckler onderschept slim de pass. Kreckler passt de bal met de wreef. Pelantraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocsárdi verovert de bal door een tackle van achteren. Kocsárdi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Pelantraru geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mayol met een snelle inworp. Kocsárdi is nu in balbezit. Kocsárdi geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - boca 12 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c jufré 38%, boca 12 62%.
f.c jufré - boca 12 5:0

48e minuut.
Valaire met een sublieme pass. Rumi rayen rent richting de bal. Mayol rent richting de bal. Mayol geeft een hoge lob. Kocsárdi geeft de bal voor. Valaire verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wechun controleert de bal met de borst. Kreckler rent richting de bal. Kreckler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - boca 12 6:0

55e minuut.
Irigoyen is nu in balbezit. Irigoyen geeft de bal voor. Ginobili kopt de bal weg. Insua bereikt de bal nog maar net als eerste. Insua haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Sessa heeft problemen om de bal te vangen. Rumi rayen rent richting de bal. Rumi rayen geeft een lange en hoge pass. Dolcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolcini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Wechun maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rumi rayen kopt de bal weg. Mayol rent richting de bal. Mayol geeft een lange en hoge pass. Kocsárdi geeft een lange en hoge pass. Valaire bokst de bal weg. Kreckler geeft een lange en hoge pass. Daar is Roqué, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolcini is nu in balbezit. Dolcini geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Rumi rayen met een sublieme pass. Dolcini is nu in balbezit. Dolcini passt de bal zonder na te denken. Kreckler rent richting de bal. Kreckler haalt uit met een fantastische trap. Valaire verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Luna is nu in balbezit. Dixon onderschept slim de pass. Dixon geeft een hoge lob. Kocsárdi is nu in balbezit. Kocsárdi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Pelantraru geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mayol met een snelle inworp. Gondell geeft de bal voor. Kreckler springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kocsárdi krijgt zijn hoofd ertegen. Valaire bokst de bal weg.

74e minuut.
Gondell heeft problemen om de bal te vangen. Mayol rent richting de bal. Mayol probeert naar een medespeler te passen. Dolcini rent richting de bal. Dolcini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Wechun trapt de bal weg van het doel. Gondell bereikt de bal nog maar net als eerste. Gondell passt de bal zonder na te denken. Kreckler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreckler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Mayol rent richting de bal. Ginobili verovert de bal door een tackle van achteren. Ginobili probeert naar een medespeler te passen. Kocsárdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocsárdi geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - boca 12 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c jufré 27%, boca 12 73%.
f.c jufré - boca 12 7:0