Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SINGER CF SENSEMINA
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
18 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 17.3
average Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Barbarossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarossa geeft de bal voor. Pericich heeft problemen om de bal te vangen. Babaev rent richting de bal. Babaev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gorini trapt de bal weg. Groia kopt de bal weg. Daar is Cibls, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Barbarossa kopt de bal weg. Cibls probeert de bal aan de voet te houden. Babaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaev haalt uit met een fantastische trap. Paal!

22e minuut.
Cocconi speelt de bal door. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Taravilla is nu in balbezit. Mackenzie verovert de bal door een tackle van achteren. Mackenzie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Petrini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Legrand is nu in balbezit. Legrand met een sublieme pass. Mackenzie is nu in balbezit. Mackenzie haalt uit met een fantastische trap. Anicito bokst de bal weg. Mackenzie is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Berra ... Strafschop! Mackenzie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cocconi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Anicito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Radziwill geeft een hoge lob. Groia met een sublieme pass. Pericich heeft problemen om de bal te vangen. Babaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Penacino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groia rent richting de bal. Groia passt de bal in één keer door. Babaev rent richting de bal. Babaev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Barbarossa rent richting de bal. Barbarossa geeft een hoge lob. Babaev kopt de bal weg. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec haalt uit met een fantastische trap. Gorini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Babaev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bernstein is nu in balbezit. Bernstein passt de bal zonder na te denken. Babaev is nu in balbezit. Babaev haalt uit met een fantastische trap. Gorini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SINGER CF 25%, SENSEMINA 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SINGER CF - SENSEMINA 0:0

51e minuut.
Groia is nu in balbezit. Groia passt de bal zonder na te denken. Babaev rent richting de bal. Babaev draait met de bal, schiet en ... Gorini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Barbarossa is nu in balbezit. Barbarossa geeft de bal voor. Daar is Penacino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babaev rent richting de bal. Babaev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Cocconi rent richting de bal. Raniszewski onderschept slim de pass. Radziwill rent richting de bal. Radziwill passt de bal in één keer door. Starzec geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SINGER CF 31%, SENSEMINA 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SINGER CF - SENSEMINA 0:0