Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Social y Deportivo Gauchos de Boedo
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Trecarichi probeert de bal aan de voet te houden. Maestri is nu in balbezit. Maestri passt de bal in één keer door. Wark-Meister bereikt de bal nog maar net als eerste. Wark-Meister schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Social y Deportivo - Gauchos de Boedo 1:0

10e minuut.
Maestri verovert de bal door een tackle van achteren. Maffezini onderschept slim de pass. Maffezini geeft de bal voor. Duran is nu in balbezit. Duran draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Villareal rent richting de bal. Bocconi onderschept slim de pass. Maffezini maakt een afschuwelijke overtreding. Maffezini krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Digón probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Maita neemt de hoekschop. Gorina rent richting de bal. Gorina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Social y Deportivo - Gauchos de Boedo 1:1

35e minuut.
Acerbis passt de bal in één keer door. Molinarie bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herner. Herner krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Barone speelt de bal door. Solnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Solnicki probeert naar een medespeler te passen. Duran rent richting de bal. Duran schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Social y Deportivo 40%, Gauchos de Boedo 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Social y Deportivo - Gauchos de Boedo 1:1

54e minuut.
Wark-Meister rent richting de bal. Villareal is nu in balbezit. Villareal passt de bal in één keer door. Rokotovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokotovich draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Villareal geeft een hoge lob. Maita bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerbis begaat een overtreding. Acerbis krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Rokotovich controleert de bal met de borst. Solnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Solnicki speelt de bal door. Duran rent richting de bal. Duran draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Herner met een sublieme pass. Solnicki rent richting de bal. Solnicki probeert naar een medespeler te passen. Duran bereikt de bal nog maar net als eerste. Duran draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Social y Deportivo - Gauchos de Boedo 1:2

86e minuut.
Trecarichi met een sublieme pass. Bocconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocconi speelt de bal door. Wark-Meister bereikt de bal nog maar net als eerste. Wark-Meister schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gelman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Social y Deportivo - Gauchos de Boedo 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Social y Deportivo 45%, Gauchos de Boedo 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Social y Deportivo - Gauchos de Boedo 2:2