Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c jufré Union99
voladores Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
42 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 22.4
zwak Schieten matig
matig Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Klungelig pakt Bovaglio de bal. Gondell is nu in balbezit. Met opzet legt Bovaglio zijn tegenspeler op de grond. Bovaglio krijgt een gele kaart. Gondell is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gondell zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kreckler krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Melipillan is nu in balbezit. Dolcini verovert de bal door een tackle van achteren. Dolcini probeert naar een medespeler te passen. Kreckler is nu in balbezit. Kreckler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kocsárdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocsárdi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Turich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreckler onderschept slim de pass. Kreckler schiet op doel. Birmajer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - Union99 1:0

7e minuut.
Rumi rayen passt de bal in één keer door. Kocsárdi is nu in balbezit. Kocsárdi passt de bal met de wreef. Dolcini is nu in balbezit. Dolcini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - Union99 2:0

10e minuut.
Forrester verovert de bal door een tackle van achteren. Forrester geeft de bal voor. Dolcini heeft problemen om de bal te vangen. Kocsárdi rent richting de bal. Kocsárdi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Forrester geeft een lange en hoge pass. Melipillan heeft problemen om de bal te vangen. Rumi rayen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Melipillan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

14e minuut.
Rumi rayen geeft de bal voor. Kocsárdi kopt de bal weg. Birmajer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Dolcini rent richting de bal. Dolcini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - Union99 3:0

18e minuut.
Daar is Turich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guala is nu in balbezit. Kocsárdi onderschept slim de pass. Kocsárdi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - Union99 4:0

21e minuut.
Kocsárdi onderschept slim de pass. Kocsárdi probeert naar een medespeler te passen. Mayol speelt de bal door. Kreckler is nu in balbezit. Kreckler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is Rumi rayen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lagos. Rumi rayen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rumi rayen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kreckler maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Guala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocsárdi onderschept slim de pass. Kocsárdi met een sublieme pass. Dolcini rent richting de bal. Dolcini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Gondell geeft de bal voor. Dolcini kopt de bal weg. Mayol geeft de bal voor. Kreckler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreckler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kreckler passt de bal zonder na te denken. Dolcini rent richting de bal. Dolcini passt de bal zonder na te denken. Kreckler is nu in balbezit. Kreckler schiet op doel. Birmajer bokst de bal weg. Bisquert heeft problemen om de bal te vangen. Kreckler rent richting de bal. Kreckler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bisquert trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rumi rayen met een snelle inworp. Mayol geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Huenuman rent richting de bal. Mayol verovert de bal door een tackle van achteren. Mayol passt de bal zonder na te denken. Dolcini heeft problemen om de bal te vangen. Dolcini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - Union99 5:0

34e minuut.
Lagos rent richting de bal. Sena is nu in balbezit. Gondell schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gondell krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Biserov met een sublieme pass. Rumi rayen kopt de bal weg. Mayol geeft de bal voor. Kreckler rent richting de bal. Kreckler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Lagos met een sublieme pass. Sena is nu in balbezit. Rumi rayen rent richting de bal. Sena verovert de bal door een tackle van achteren. Sena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Biserov trapt de bal weg van het doel. Mayol kopt de bal weg. Turich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kreckler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreckler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Gondell met de inworp. Daar is Mayol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mayol probeert naar een medespeler te passen. Kreckler rent richting de bal. Kreckler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Sena verovert de bal door een tackle van achteren. Mayol is nu in balbezit. Lagos rent richting de bal. Lagos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - Union99 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c jufré 27%, Union99 73%.
f.c jufré - Union99 5:1

56e minuut.
Kreckler is nu in balbezit. Kreckler passt de bal in één keer door. Kocsárdi is nu in balbezit. Kocsárdi haalt uit met een fantastische trap. Birmajer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Dolcini is nu in balbezit. Dolcini geeft de bal voor. Kocsárdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocsárdi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - Union99 6:1

57e minuut.
Melipillan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolcini onderschept slim de pass. Dolcini speelt de bal door. Kreckler is nu in balbezit. Kreckler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Blanco kopt de bal weg. Huenuman probeert de bal aan de voet te houden. Rumi rayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumi rayen passt de bal in één keer door. Mayol geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Huenuman heeft problemen om de bal te vangen. Mayol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayol speelt de bal door. Kocsárdi is nu in balbezit. Kocsárdi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Guala rent richting de bal. Kreckler onderschept slim de pass. Kreckler probeert naar een medespeler te passen. Dolcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolcini draait met de bal, schiet en ... Birmajer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bisquert rent richting de bal. Dolcini verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Bisquert rent richting de bal. Bisquert passt de bal zonder na te denken. Huenuman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dolcini is nu in balbezit. Dolcini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Kreckler de bal onder controle te krijgen. Huenuman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreckler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolcini rent richting de bal. Dolcini geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Gondell geeft een lange en hoge pass. Dolcini heeft problemen om de bal te vangen. Dolcini passt de bal in één keer door. Kocsárdi is nu in balbezit. Kocsárdi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - Union99 7:1

77e minuut.
Rousseau controleert de bal met de borst. Mayol is nu in balbezit. Mayol speelt de bal door. Kocsárdi is nu in balbezit. Kocsárdi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kreckler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreckler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - Union99 8:1

83e minuut.
Rumi rayen kopt de bal weg. Klungelig pakt Huenuman de bal. Mayol probeert naar een medespeler te passen. Kreckler rent richting de bal. Kreckler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - Union99 9:1

83e minuut.
Lagos met een sublieme pass. Sena rent richting de bal. Sena passt de bal zonder na te denken. Dolcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolcini geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gondell met een snelle inworp. Mayol geeft de bal voor. Dolcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolcini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Klungelig pakt Mayol de bal. Mayol geeft de bal voor. Melipillan kopt de bal weg. Segovia speelt de bal door. Dolcini geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c jufré 17%, Union99 83%.
f.c jufré - Union99 9:1