Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
boca 12 SINGER CF
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 32.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


8e minuut.
Radziwill passt de bal met de wreef. Groia kan de bal niet met de borst controleren. Groia speelt de bal door. Babaev rent richting de bal. Babaev schiet op doel. Valaire probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
boca 12 - SINGER CF 0:1

11e minuut.
Raniszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Raniszewski geeft de bal voor. Wechun rent richting de bal. Babaev verovert de bal door een tackle van achteren. Babaev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Groia is nu in balbezit. Groia schiet op doel. Valaire kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Taravilla onderschept slim de pass. Falante is nu in balbezit. Taravilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Taravilla geeft een hoge lob. Babaev krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Groia speelt de bal door. Pelantraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelantraru geeft een lange en hoge pass. Insua bereikt de bal nog maar net als eerste. Insua haalt uit met een fantastische trap. Anicito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Taravilla kopt de bal weg. Insua is nu in balbezit. Berra onderschept slim de pass. Sessa onderschept slim de pass. Sessa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ginobili geeft een lange en hoge pass. Radziwill kopt de bal weg. Daar is Falante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groia rent richting de bal. Groia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Barbarossa kopt de bal weg. Groia rent richting de bal. Groia met een sublieme pass. Babaev is nu in balbezit. Babaev haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boca 12 65%, SINGER CF 35%.
boca 12 - SINGER CF 0:1

53e minuut.
Radziwill kopt de bal weg. Daar is Babaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roqué is nu in balbezit. Babaev onderschept slim de pass. Babaev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Roqué bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza onderschept slim de pass. Espinoza passt de bal zonder na te denken. Babaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
boca 12 - SINGER CF 0:2

75e minuut.
Klungelig pakt Falante de bal. Berra rent richting de bal. Berra passt de bal zonder na te denken. Babaev is nu in balbezit. Babaev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boca 12 67%, SINGER CF 33%.
boca 12 - SINGER CF 0:2