Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Social y Deportivo Union99
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 22.4
poor Schieten average
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Guala met een sublieme pass. Trecarichi rent richting de bal. Lefitray verovert de bal door een tackle van achteren. Lagos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bovaglio neemt de hoekschop. Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Daar is Lefitray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wark-Meister bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestri is nu in balbezit. Wark-Meister rent richting de bal. Wark-Meister schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Bocconi onderschept slim de pass. Bocconi geeft een hoge lob. Bovaglio rent richting de bal. Molinarie verovert de bal door een tackle van achteren. Molinarie geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bovaglio kopt de bal weg. Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokotovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagos onderschept slim de pass. Lagos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Digón probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lagos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagos passt de bal in één keer door. Sena is nu in balbezit. Sena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Social y Deportivo - Union99 0:1

29e minuut.
Bovaglio controleert de bal met de borst. Bovaglio geeft de bal voor. Klungelig pakt Acerbis de bal. Segovia is nu in balbezit. Segovia geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Social y Deportivo - Union99 0:2

45e minuut.
Klungelig pakt Guala de bal. Maestri rent richting de bal. Guala begaat een overtreding. Guala krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Social y Deportivo 50%, Union99 50%.
Club Social y Deportivo - Union99 0:2

58e minuut.
Cossacow rent richting de bal. Maestri rent richting de bal. Maestri passt de bal in één keer door. Wark-Meister is nu in balbezit. Wark-Meister schiet op doel. Birmajer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Birmajer probeert naar een medespeler te passen. Zywica is nu in balbezit. Sena verovert de bal door een tackle van achteren. Sena draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lagos heeft problemen om de bal te vangen. Lagos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Social y Deportivo - Union99 0:3

74e minuut.
Trecarichi met een sublieme pass. Cossacow bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossacow geeft een hoge lob. Lagos rent richting de bal. Lagos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bovaglio probeert naar een medespeler te passen. Urruti speelt de bal door. Rokotovich rent richting de bal. Lagos is nu in balbezit. Lagos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Bovaglio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lagos is nu in balbezit. Lagos probeert naar een medespeler te passen. Lefitray rent richting de bal. Lefitray geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Social y Deportivo 62%, Union99 38%.
Club Social y Deportivo - Union99 0:3