Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gauchos de Boedo f.c jufré
Normal Tactiek voladores
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 33.1
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Solnicki is nu in balbezit. Forrester verovert de bal door een tackle van achteren. Forrester geeft de bal voor. Dolcini is nu in balbezit. Dolcini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Gondell verovert de bal door een tackle van achteren. Gondell geeft een hoge lob. Powell verovert de bal door een tackle van achteren. Dolcini heeft problemen om de bal te vangen. Dolcini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Duran onderschept slim de pass. Blanco is nu in balbezit. Duran verovert de bal door een tackle van achteren. Solnicki is nu in balbezit. Solnicki schiet op doel. Biserov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Gorina passt de bal in één keer door. Kreckler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreckler speelt de bal door. Kocsárdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocsárdi schiet op doel. Gelman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gauchos de Boedo - f.c jufré 0:1

15e minuut.
Forrester met een snelle inworp. Rumi rayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumi rayen speelt de bal door. Kreckler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreckler schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Mayol met een sublieme pass. Dolcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolcini speelt de bal door. Kreckler rent richting de bal. Kreckler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Mayol met een sublieme pass. Powell rent richting de bal. Dolcini verovert de bal door een tackle van achteren. Dolcini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kocsárdi verovert de bal door een tackle van achteren. Kocsárdi met een sublieme pass. Genovesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreckler onderschept slim de pass. Kreckler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Genovesi kopt de bal weg. Maffezini controleert de bal met de borst. Rumi rayen geeft een lange en hoge pass. Kocsárdi rent richting de bal. Kocsárdi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kocsárdi is nu in balbezit. Gorina verovert de bal door een tackle van achteren. Gondell onderschept slim de pass. Gondell geeft de bal voor. Powell onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Gondell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duran bereikt de bal nog maar net als eerste. Duran probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rumi rayen de bal. Rumi rayen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Rumi rayen geeft de bal voor. Dolcini kopt de bal weg. Kocsárdi is nu in balbezit. Kocsárdi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gauchos de Boedo - f.c jufré 0:2

38e minuut.
Gondell kopt de bal weg. Mayol rent richting de bal. Mayol passt de bal met de wreef. Kocsárdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocsárdi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Herner bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayol onderschept slim de pass. Mayol speelt de bal door. Kreckler rent richting de bal. Kreckler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rumi rayen met de inworp. Mayol probeert de bal met de borst te controleren. Mayol geeft een lange en hoge pass. Kocsárdi maakt een snoekduik en kopt de bal. Gelman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gauchos de Boedo - f.c jufré 0:3

45e minuut.
Gorina rent richting de bal. Gondell geeft een lange en hoge pass. Dolcini met een sublieme pass. Klungelig pakt Kreckler de bal. Kreckler draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gauchos de Boedo 66%, f.c jufré 34%.
Gauchos de Boedo - f.c jufré 0:3

50e minuut.
Rumi rayen geeft een hoge lob. Dolcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolcini geeft de bal voor. Kreckler heeft problemen om de bal te vangen. Kreckler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Mayol geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Powell de bal. Dolcini geeft een hoge lob. Kocsárdi rent richting de bal. Kocsárdi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Blanco geeft een hoge lob. Daar is Kocsárdi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kreckler met een sublieme pass. Dolcini is nu in balbezit. Dolcini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gauchos de Boedo - f.c jufré 0:4

55e minuut.
Mayol met een sublieme pass. Kreckler rent richting de bal. Kreckler met een sublieme pass. Daar is Kocsárdi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocsárdi draait met de bal, schiet en ... Gelman bokst de bal weg. Daar is Powell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kreckler rent richting de bal. Kreckler draait met de bal, schiet en ... Gelman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gauchos de Boedo - f.c jufré 0:5

59e minuut.
Dolcini rent richting de bal. Dolcini geeft een lange en hoge pass. Genovesi heeft problemen om de bal te vangen. Kreckler is nu in balbezit. Kreckler draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Rumi rayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumi rayen passt de bal zonder na te denken. Mayol probeert naar een medespeler te passen. Kocsárdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocsárdi passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Dixon geeft de bal voor. Maffezini is nu in balbezit. Mayol onderschept slim de pass. Mayol probeert naar een medespeler te passen. Kreckler is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Gauchos de Boedo - f.c jufré 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gauchos de Boedo 63%, f.c jufré 37%.
Gauchos de Boedo - f.c jufré 0:6