Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SENSEMINA Union99
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 22.1
waardeloos Schieten matig
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Elchechoury verovert de bal door een tackle van achteren. Elchechoury geeft de bal voor. Bisquert heeft problemen om de bal te vangen. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie draait met de bal, schiet en ... Birmajer bokst de bal weg.

23e minuut.
Rousseau met een snelle inworp. Daar is Guala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Legrand zijn tegenspeler op de grond. Legrand krijgt een gele kaart. Guala roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Guala kan niet meer verder spelen. Millaldeo komt het veld opgelopen.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elchechoury met de inworp. Cordoba is nu in balbezit. Cordoba geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Melipillan de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Cocconi met een sublieme pass. Turich is nu in balbezit. Legrand onderschept slim de pass. Legrand draait met de bal, schiet en ... Birmajer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Lagos kopt de bal weg. Petrini heeft problemen om de bal te vangen. Sena is nu in balbezit. Sena draait met de bal, schiet en ... Gorini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SENSEMINA - Union99 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SENSEMINA 51%, Union99 49%.
SENSEMINA - Union99 0:1

54e minuut.
Penacino rent richting de bal. Lagos onderschept slim de pass. Lagos met een sublieme pass. Sena rent richting de bal. Sena draait met de bal, schiet en ... Gorini bokst de bal weg.

62e minuut.
Elchechoury is nu in balbezit. Elchechoury passt de bal in één keer door. Legrand met een sublieme pass. Cocconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocconi schiet op doel. Birmajer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Carabajal onderschept slim de pass. Cossacow bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabajal begaat een overtreding. Cossacow roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cossacow kan niet meer verder spelen. Lefitray komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Lefitray verovert de bal door een tackle van achteren. Cocconi rent richting de bal. Met opzet legt Lefitray zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lefitray naar de kleedkamers voor een vroege douche. Cocconi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cocconi kan niet meer verder spelen. Di Pollina komt het veld opgelopen. Elchechoury zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Elchechoury speelt de bal door. Turich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie onderschept slim de pass. Di Pollina is nu in balbezit. Di Pollina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SENSEMINA - Union99 1:1

79e minuut.
Turich is nu in balbezit. Turich geeft een lange en hoge pass. Bovaglio is nu in balbezit. Bovaglio geeft een hoge lob. Mackenzie springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Segovia verovert de bal door een tackle van achteren. Segovia speelt de bal door. Turich met een sublieme pass. Lagos rent richting de bal. Lagos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SENSEMINA 47%, Union99 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SENSEMINA - Union99 1:1