Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Union99 SENSEMINA
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Bernstein rent richting de bal. Lefitray bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefitray passt de bal in één keer door. Lagos is nu in balbezit. Lagos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Huenuman passt de bal zonder na te denken. Lagos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagos probeert naar een medespeler te passen. Lefitray rent richting de bal. Lefitray haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union99 - SENSEMINA 1:0

14e minuut.
Bovaglio met de inworp. Lagos heeft problemen om de bal te vangen. Lagos geeft de bal voor. Segovia heeft problemen om de bal te vangen. Segovia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Melipillan geeft een lange en hoge pass. Huenuman rent richting de bal. Di Pollina verovert de bal door een tackle van achteren. Mackenzie is nu in balbezit. Mackenzie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Lefitray probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carabajal is nu in balbezit. Carabajal passt de bal met de wreef. Bovaglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovaglio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Penacino verovert de bal door een tackle van achteren. Di Pollina bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rousseau zijn tegenspeler op de grond. Rousseau krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Lagos kopt de bal weg. Daar is Penacino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lefitray bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagos is nu in balbezit. Lagos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bernstein geeft een lange en hoge pass. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisquert rent richting de bal. Mackenzie verovert de bal door een tackle van achteren. Mackenzie draait met de bal, schiet en ... Birmajer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mackenzie is nu in balbezit. Mackenzie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Pericich geeft een hoge lob. Di Pollina bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rousseau zijn tegenspeler op de grond. Rousseau krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union99 48%, SENSEMINA 52%.
Union99 - SENSEMINA 1:0

53e minuut.
Huenuman is nu in balbezit. Huenuman geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cibls de bal. Lagos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Union99 - SENSEMINA 2:0

72e minuut.
Petrini speelt de bal door. Huenuman is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bernstein. Huenuman raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Huenuman kan niet meer verder spelen. Cossacow komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Millaldeo geeft een hoge lob. Bovaglio geeft een hoge lob. Lefitray probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lagos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Lagos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cibls de bal. Lefitray rent richting de bal. Lagos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Union99 - SENSEMINA 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union99 36%, SENSEMINA 64%.
Union99 - SENSEMINA 3:0