Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c jufré SINGER CF
voladores Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
34 gemiddelde waardering 31.4
matig Schieten matig
matig Passen matig
matig Verdedigen matig


9e minuut.
Dolcini passt de bal in één keer door. Rodiño rent richting de bal. Kreckler begaat een overtreding. Kreckler krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Daar is Espinoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mayol speelt de bal door. Gondell bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaev onderschept slim de pass. Babaev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mayol geeft de bal voor. Anicito probeert naar een medespeler te passen. Rumi rayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumi rayen geeft een hoge lob. Kocsárdi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Fernoaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolcini is nu in balbezit. Dolcini geeft de bal voor. Kocsárdi is nu in balbezit. Kocsárdi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - SINGER CF 1:0

16e minuut.
Mayol speelt de bal door. Kreckler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreckler passt de bal in één keer door. Dolcini is nu in balbezit. Dolcini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Rumi rayen verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taravilla. Rumi rayen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rumi rayen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Kocsárdi de bal. Dolcini rent richting de bal. Dolcini geeft de bal voor. Rodiño probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - SINGER CF 2:0

23e minuut.
Gondell passt de bal met de wreef. Kreckler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreckler passt de bal zonder na te denken. Dolcini is nu in balbezit. Dolcini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Dolcini met een sublieme pass. Rodiño is nu in balbezit. Kocsárdi onderschept slim de pass. Kreckler is nu in balbezit. Kreckler draait met de bal, schiet en ... Anicito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fernoaga heeft problemen om de bal te vangen. Kreckler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreckler haalt uit met een fantastische trap. Anicito maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - SINGER CF 3:0

43e minuut.
Kreckler passt de bal in één keer door. Kocsárdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolcini probeert naar een medespeler te passen. Kocsárdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocsárdi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - SINGER CF 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c jufré 40%, SINGER CF 60%.
f.c jufré - SINGER CF 4:0

52e minuut.
Klungelig pakt Raniszewski de bal. Radziwill bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziwill geeft een lange en hoge pass. Barbarossa is nu in balbezit. Barbarossa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Rodiño heeft problemen om de bal te vangen. Kocsárdi is nu in balbezit. Kreckler rent richting de bal. Kreckler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - SINGER CF 5:0

57e minuut.
Barbarossa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Forrester. Barbarossa raakt geblesseerd tijdens het duel. Rodiño zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Starzec kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Rumi rayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Taravilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayol begaat een overtreding. Mayol krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Mayol heeft problemen om de bal te vangen. Mayol geeft een lange en hoge pass. Doeltrap. Anicito met een harde bal richting middenveld. Groia kopt de bal weg. Biserov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Babaev rent richting de bal. Babaev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - SINGER CF 5:1

70e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Biserov niet meer kan verder spelen.

78e minuut.
Kreckler speelt de bal door. Daar is Dolcini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolcini passt de bal in één keer door. Kocsárdi is nu in balbezit. Kocsárdi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Rodiño rent richting de bal. Kreckler onderschept slim de pass. Kreckler passt de bal met de wreef. Kocsárdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocsárdi haalt uit met een fantastische trap. Anicito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kreckler rent richting de bal. Kreckler draait met de bal, schiet en ... Anicito bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - SINGER CF 6:1

81e minuut.
Gondell bereikt de bal nog maar net als eerste. Gondell geeft een lange en hoge pass. Daar is Fernoaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kreckler is nu in balbezit. Kreckler draait met de bal, schiet en ... Anicito bokst de bal weg.

85e minuut.
Mayol met een sublieme pass. Starzec is nu in balbezit. Starzec passt de bal met de wreef. Babaev is nu in balbezit. Babaev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c jufré - SINGER CF 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c jufré 48%, SINGER CF 52%.
f.c jufré - SINGER CF 6:2