Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SINGER CF f.c jufré
Normal Tactiek voladores
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
32.1 gemiddelde waardering 33
matig Schieten matig
matig Passen zwak
matig Verdedigen matig


1e minuut.
Raniszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gondell bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Starzec naar de kleedkamers voor een vroege douche.

2e minuut.
Dolcini rent richting de bal. Dolcini passt de bal zonder na te denken. Radziwill bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocsárdi onderschept slim de pass. Kocsárdi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Barbarossa is nu in balbezit. Forrester bereikt de bal nog maar net als eerste. Forrester geeft de bal voor. Radziwill bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziwill schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Kocsárdi kopt de bal weg. Fernoaga heeft problemen om de bal te vangen. Kreckler rent richting de bal. Kreckler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SINGER CF - f.c jufré 0:1

15e minuut.
Mayol rent richting de bal. Mayol geeft de bal voor. Raniszewski heeft problemen om de bal te vangen. Kocsárdi verovert de bal door een tackle van achteren. Kocsárdi draait met de bal, schiet en ... Anicito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Babaev rent richting de bal. Babaev speelt de bal door. Berra met een sublieme pass. Babaev is nu in balbezit. Babaev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Forrester, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Raniszewski is nu in balbezit. Raniszewski speelt de bal door. Blanco is nu in balbezit. Groia onderschept slim de pass. Groia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SINGER CF - f.c jufré 1:1

27e minuut.
Fernoaga geeft een lange en hoge pass. Gondell bereikt de bal nog maar net als eerste. Gondell passt de bal met de wreef. Kocsárdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocsárdi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Rumi rayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumi rayen geeft de bal voor. Rodiño probeert de bal aan de voet te houden. Kocsárdi is nu in balbezit. Kocsárdi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SINGER CF 66%, f.c jufré 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SINGER CF - f.c jufré 1:1

55e minuut.
Radziwill is nu in balbezit. Gondell rent richting de bal. Radziwill onderschept slim de pass. Babaev rent richting de bal. Babaev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Gondell speelt de bal door. Kreckler is nu in balbezit. Kreckler speelt de bal door. Kocsárdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocsárdi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kreckler speelt de bal door. Rodiño is nu in balbezit. Kocsárdi onderschept slim de pass. Kocsárdi schiet op doel. Anicito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Forrester geeft een lange en hoge pass. Inworp. Barbarossa met de inworp. Groia is nu in balbezit. Groia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Labaja trapt de bal weg. Rumi rayen geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Berra de bal onder controle te krijgen. Groia rent richting de bal. Groia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SINGER CF - f.c jufré 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SINGER CF 58%, f.c jufré 42%.
SINGER CF - f.c jufré 2:1