Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SENSEMINA Gauchos de Boedo
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Pericich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Penacino rent richting de bal. Duran begaat een overtreding. Duran krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Inworp. Trayles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bernstein rent richting de bal. Solnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Solnicki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Solnicki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Raimapo komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Cordoba onderschept slim de pass. Cordoba met een sublieme pass. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SENSEMINA - Gauchos de Boedo 1:0

16e minuut.
Di Pollina passt de bal in één keer door. Penacino rent richting de bal. Duran verovert de bal door een tackle van achteren. Raimapo is nu in balbezit. Raimapo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SENSEMINA - Gauchos de Boedo 1:1

19e minuut.
Gorina onderschept slim de pass. Gorina passt de bal zonder na te denken. Genovesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SENSEMINA - Gauchos de Boedo 2:1

31e minuut.
Herner is nu in balbezit. Herner geeft een hoge lob. Cibls bereikt de bal nog maar net als eerste. Duran verovert de bal door een tackle van achteren. Duran draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Di Pollina speelt de bal door. Mackenzie is nu in balbezit. Gorina verovert de bal door een tackle van achteren. Di Pollina onderschept slim de pass. Di Pollina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SENSEMINA - Gauchos de Boedo 3:1

40e minuut.
Barone is nu in balbezit. Legrand onderschept slim de pass. Legrand met een sublieme pass. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SENSEMINA 49%, Gauchos de Boedo 51%.
SENSEMINA - Gauchos de Boedo 3:1

49e minuut.
Penacino met een sublieme pass. Carabajal rent richting de bal. Carabajal geeft de bal voor. Trayles heeft problemen om de bal te vangen. Trayles geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Barone verovert de bal door een tackle van achteren. Barone geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cibls de bal. Raimapo rent richting de bal. Raimapo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Powell is nu in balbezit. Powell geeft een hoge lob. Daar is Villareal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SENSEMINA 49%, Gauchos de Boedo 51%.
SENSEMINA - Gauchos de Boedo 3:1