Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Social y Deportivo SINGER CF
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 32.1
poor Schieten average
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


10e minuut.
Bocconi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Taravilla rent richting de bal. Taravilla met een sublieme pass. Groia rent richting de bal. Groia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Zywica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zywica geeft een hoge lob. Berra kopt de bal weg. Babaev is nu in balbezit. Babaev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Social y Deportivo - SINGER CF 0:1

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Zywica de bal onder controle te krijgen. Urruti kopt de bal weg. Zywica heeft problemen om de bal te vangen. Babaev rent richting de bal. Babaev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Social y Deportivo - SINGER CF 0:2

37e minuut.
Rokotovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Groia onderschept slim de pass. Groia speelt de bal door. Babaev is nu in balbezit. Babaev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Social y Deportivo - SINGER CF 0:3

42e minuut.
Klungelig pakt Rodiño de bal. Rodiño kopt de bal weg. Klungelig pakt Urruti de bal. Babaev is nu in balbezit. Babaev schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Club Social y Deportivo - SINGER CF 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Social y Deportivo 62%, SINGER CF 38%.
Club Social y Deportivo - SINGER CF 0:4

50e minuut.
Berra met een sublieme pass. Groia bereikt de bal nog maar net als eerste. Groia passt de bal met de wreef. Babaev rent richting de bal. Babaev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Groia passt de bal in één keer door. Babaev is nu in balbezit. Babaev passt de bal zonder na te denken. Starzec rent richting de bal. Starzec geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Radziwill passt de bal zonder na te denken. Taravilla rent richting de bal. Taravilla geeft een lange en hoge pass. Babaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaev draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Club Social y Deportivo - SINGER CF 0:5

62e minuut.
Urruti bereikt de bal nog maar net als eerste. Raniszewski onderschept slim de pass. Raniszewski speelt de bal door. Groia rent richting de bal. Groia geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Raniszewski passt de bal in één keer door. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec geeft een hoge lob. Babaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Radziwill geeft een hoge lob. Constantino speelt de bal door. Radziwill kopt de bal weg. Babaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Urruti probeert naar een medespeler te passen. Berra bereikt de bal nog maar net als eerste. Berra geeft de bal voor. Babaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Social y Deportivo 65%, SINGER CF 35%.
Club Social y Deportivo - SINGER CF 0:5