Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Conri FC f.c jufré
La Rompe Anos Tactiek voladores
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
21.1 gemiddelde waardering 32.7
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Mayol passt de bal met de wreef. Kocsárdi rent richting de bal. Kocsárdi met een sublieme pass. Kreckler rent richting de bal. Kreckler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Favarel onderschept slim de pass. Favarel speelt de bal door. Ramognino bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreckler verovert de bal door een tackle van achteren. Kreckler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Favre trapt de bal weg van het doel. Dolcini kopt de bal weg. Ramognino bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreckler verovert de bal door een tackle van achteren. Kreckler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
El Conri FC - f.c jufré 0:1

18e minuut.
Gondell onderschept slim de pass. Gondell passt de bal in één keer door. Kocsárdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocsárdi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Conri FC - f.c jufré 0:2

19e minuut.
Kreckler is nu in balbezit. Kreckler passt de bal met de wreef. Dolcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolcini schiet op doel. Favre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Conri FC - f.c jufré 0:3

20e minuut.
Borocoto onderschept slim de pass. Borocoto met een sublieme pass. Forrester is nu in balbezit. Llinfko rent richting de bal. Llinfko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Conri FC - f.c jufré 1:3

22e minuut.
Ramognino kopt de bal weg. Kocsárdi rent richting de bal. Kocsárdi passt de bal zonder na te denken. Kreckler is nu in balbezit. Kreckler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Benvenutto probeert naar een medespeler te passen. Gondell bereikt de bal nog maar net als eerste. Gondell met een sublieme pass. Klungelig pakt Kocsárdi de bal. Kocsárdi haalt uit met een fantastische trap. Favre bokst de bal weg. Kreckler bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Kreckler rent richting de bal. Kreckler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Conri FC - f.c jufré 1:4

32e minuut.
Dolcini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mayol is nu in balbezit. Maldonado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maldonado krijgt een gele kaart. Mayol raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mayol kan niet meer verder spelen. Maldonado probeert naar een medespeler te passen. Rumi rayen met een snel genomen vrije trap. Kreckler heeft problemen om de bal te vangen. Kreckler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Conri FC - f.c jufré 1:5

35e minuut.
Borocoto onderschept slim de pass. Borocoto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Forrester de bal. Llinfko rent richting de bal. Llinfko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Conri FC - f.c jufré 2:5

45e minuut.
Benvenutto probeert de bal aan de voet te houden. Kocsárdi geeft een lange en hoge pass. Kreckler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreckler draait met de bal, schiet en ... Favre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Conri FC - f.c jufré 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Conri FC 63%, f.c jufré 37%.
El Conri FC - f.c jufré 2:6

50e minuut.
Inworp. Rumi rayen met de inworp. Dolcini rent richting de bal. Dolcini geeft de bal voor. Favre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Rumi rayen met een sublieme pass. Klungelig pakt Blanco de bal. Labaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricchi rent richting de bal. Ricchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Conri FC - f.c jufré 3:6

54e minuut.
Daar is Franzoia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocsárdi rent richting de bal. Kocsárdi draait met de bal, schiet en ... Dolcini is nu in balbezit. Dolcini geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Dolcini verovert de bal door een tackle van achteren. Dolcini passt de bal in één keer door. Kreckler rent richting de bal. Kreckler haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Kreckler rent richting de bal. Kreckler schiet op doel. Favarel rent richting de bal. Dolcini onderschept slim de pass. Dolcini geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Rumi rayen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gondell is nu in balbezit. Gondell passt de bal in één keer door. Kreckler is nu in balbezit. Kreckler schiet op doel. Paal!

78e minuut.
Kreckler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreckler speelt de bal door. Kocsárdi is nu in balbezit. Kocsárdi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Conri FC - f.c jufré 3:7

78e minuut.
Ricchi met een sublieme pass. Dalby rent richting de bal. Kocsárdi onderschept slim de pass. Kocsárdi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Algranati passt de bal in één keer door. Dalby bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalby schiet op doel. Llinfko bereikt de bal nog maar net als eerste. Llinfko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Conri FC 61%, f.c jufré 39%.
El Conri FC - f.c jufré 3:7