Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AllBoys&Pepe LaPesteBlanca
Normal Tactiek 433
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 27
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


13e minuut.
Eve rent richting de bal. Venera verovert de bal door een tackle van achteren. Venera probeert naar een medespeler te passen. Páez is nu in balbezit. Páez haalt uit met een fantastische trap. Valdano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AllBoys&Pepe - LaPesteBlanca 0:1

16e minuut.
Berg geeft een lange en hoge pass. Costanzo controleert de bal met de borst. Kelvray speelt de bal door. Páez rent richting de bal. Páez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Venera geeft de bal voor. Etchecopar heeft problemen om de bal te vangen. Rexon met een sublieme pass. Kelvray is nu in balbezit. Kelvray draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Venera rent richting de bal. Venera passt de bal met de wreef. Páez rent richting de bal. Páez haalt uit met een fantastische trap. Valdano bokst de bal weg.

31e minuut.
Venera heeft problemen om de bal te vangen. Pompei bereikt de bal nog maar net als eerste. Rexon probeert naar een medespeler te passen. Páez is nu in balbezit. Páez schiet op doel. Valdano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Prieto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Etchecopar heeft problemen om de bal te vangen. Kelvray is nu in balbezit. Kelvray haalt uit met een fantastische trap. Valdano bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AllBoys&Pepe 71%, LaPesteBlanca 29%.
AllBoys&Pepe - LaPesteBlanca 0:1

48e minuut.
Godoy is nu in balbezit. Godoy passt de bal met de wreef. Camargo rent richting de bal. Camargo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Venera speelt de bal door. Costanzo met een sublieme pass. Argüello rent richting de bal. Milla onderschept slim de pass. Milla draait met de bal, schiet en ... Comizzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Rexon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rexon met een sublieme pass. Páez is nu in balbezit. Páez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AllBoys&Pepe - LaPesteBlanca 0:2

59e minuut.
Eve heeft problemen om de bal te vangen. Eve geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prieto met de inworp. Venera geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. Cendoya met een harde bal richting middenveld. Alon geeft de bal voor. Páez rent richting de bal. Páez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AllBoys&Pepe 64%, LaPesteBlanca 36%.
AllBoys&Pepe - LaPesteBlanca 0:2