Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Once Tripas f.c. Estudiantes4
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Liniers bereikt de bal nog maar net als eerste. Liniers geeft een lange en hoge pass. Ranzini heeft problemen om de bal te vangen. Formica bereikt de bal nog maar net als eerste. Formica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Possetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontiroli verovert de bal door een tackle van achteren. Luscher rent richting de bal. Pontiroli onderschept slim de pass. Pontiroli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Formica kopt de bal weg. Liniers rent richting de bal. Domínguez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Liniers is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Luscher komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Di Giusti geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hossflang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiapetta is nu in balbezit. Chiapetta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Once Tripas f.c. - Estudiantes4 1:0

34e minuut.
Luscher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Giusti rent richting de bal. Di Giusti passt de bal in één keer door. Formica rent richting de bal. Formica haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Once Tripas f.c. 66%, Estudiantes4 34%.
Once Tripas f.c. - Estudiantes4 1:0

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Calbullanca zal de hoekschop nemen. Daar is Domínguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fanesi is nu in balbezit. Fanesi speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Fanesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanesi geeft een hoge lob. Formica heeft problemen om de bal te vangen. Liniers bereikt de bal nog maar net als eerste. Liniers schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Ranzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranzini geeft een hoge lob. Chiapetta is nu in balbezit. Pontiroli rent richting de bal. Pontiroli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Graziani speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivanissevich met de inworp. Calbullanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Calbullanca geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Once Tripas f.c. 62%, Estudiantes4 38%.
Once Tripas f.c. - Estudiantes4 1:0