Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
punta norte LOS BLANQUICELESTE
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Chosloco verovert de bal door een tackle van achteren. Chosloco met een sublieme pass. Parada rent richting de bal. Parada haalt uit met een fantastische trap. Bustos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
punta norte - LOS BLANQUICELESTE 0:1

14e minuut.
Chosloco bereikt de bal nog maar net als eerste. Chosloco geeft een lange en hoge pass. Parada rent richting de bal. Parada haalt uit met een fantastische trap. Bustos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Duncan rent richting de bal. Duncan passt de bal met de wreef. Caturegli geeft een hoge lob. Parada is nu in balbezit. Parada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
punta norte - LOS BLANQUICELESTE 0:2

24e minuut.
Pichot verovert de bal door een tackle van achteren. Pichot probeert naar een medespeler te passen. Blumberg is nu in balbezit. Chosloco onderschept slim de pass. Chosloco geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Doeltrap. Bourden met een harde bal richting middenveld. Caturegli kopt de bal weg. Parada is nu in balbezit. Parada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Parish verovert de bal door een tackle van achteren. Caturegli verovert de bal door een tackle van achteren. Caturegli met een sublieme pass. Illanes is nu in balbezit. Illanes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Illanes is nu in balbezit. Ciarlantte verovert de bal door een tackle van achteren. Ciarlantte met een sublieme pass. Daar is Parada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parada schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Millalonco speelt de bal door. Klungelig pakt Illanes de bal. Caturegli bereikt de bal nog maar net als eerste. Illanes verovert de bal door een tackle van achteren. Illanes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ciarlantte is nu in balbezit. Pichot rent richting de bal. Pichot speelt de bal door. Sabolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabolo passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
punta norte - LOS BLANQUICELESTE 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: punta norte 60%, LOS BLANQUICELESTE 40%.
punta norte - LOS BLANQUICELESTE 0:3

49e minuut.
Caturegli bereikt de bal nog maar net als eerste. Caturegli passt de bal in één keer door. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabolo is nu in balbezit. Sabolo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Ciarlantte is nu in balbezit. Ciarlantte probeert naar een medespeler te passen. Illanes rent richting de bal. Illanes haalt uit met een fantastische trap. Bigliardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
punta norte - LOS BLANQUICELESTE 1:3

54e minuut.
Illanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Caggiano rent richting de bal. Ciarlantte rent richting de bal. Millalonco verovert de bal door een tackle van achteren. Millalonco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Blumberg geeft een lange en hoge pass. Illanes rent richting de bal. Caturegli bereikt de bal nog maar net als eerste. Illanes onderschept slim de pass. Illanes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Courault geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Millalonco rent richting de bal. Millalonco geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Parish kopt de bal weg. Ciarlantte is nu in balbezit. Illanes verovert de bal door een tackle van achteren. Millalonco bereikt de bal nog maar net als eerste. Millalonco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
punta norte - LOS BLANQUICELESTE 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: punta norte 38%, LOS BLANQUICELESTE 62%.
punta norte - LOS BLANQUICELESTE 2:3