Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pirata FC AllBoys&Pepe
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Camargo controleert de bal met de borst. Camargo geeft een lange en hoge pass. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy geeft een hoge lob. Rodini kopt de bal weg. Rothschild kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Chaina geeft een lange en hoge pass. Costanzo kopt de bal weg. Etchecopar bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoreano onderschept slim de pass. Montoreano schiet op doel. Paal! Valdano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Vivot met een sublieme pass. Di Caroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Etchecopar onderschept slim de pass. Montoreano verovert de bal door een tackle van achteren. Montoreano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirata FC - AllBoys&Pepe 1:0

36e minuut.
Caruso met de inworp. Milla geeft een lange en hoge pass. Godoy controleert de bal met de borst. Godoy schiet op doel. Daar is Dupraz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rothschild kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Etchecopar speelt de bal door. Costanzo is nu in balbezit. Di Caroi onderschept slim de pass. Di Caroi haalt uit met een fantastische trap. Valdano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirata FC - AllBoys&Pepe 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pirata FC 42%, AllBoys&Pepe 58%.
Pirata FC - AllBoys&Pepe 2:0

59e minuut.
Vivot geeft een hoge lob. Etchecopar rent richting de bal. Etchecopar met een sublieme pass. Milla rent richting de bal. Milla schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Etchecopar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Luft komt het veld opgelopen. Costanzo met de inworp. Luft is nu in balbezit. Luft geeft de bal voor. Rothschild verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Montoreano onderschept slim de pass. Luft verovert de bal door een tackle van achteren. Di Caroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Caroi haalt uit met een fantastische trap. Valdano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirata FC - AllBoys&Pepe 3:0

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Godoy met de inworp. Milla kan de bal niet met de borst controleren. Milla geeft een hoge lob. Manfredi kopt de bal weg. Rothschild probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pirata FC 47%, AllBoys&Pepe 53%.
Pirata FC - AllBoys&Pepe 3:0