Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estudiantes4 LOS BLANQUICELESTE
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Bigliardi probeert naar een medespeler te passen. Fanesi kopt de bal weg. Fanesi rent richting de bal. Fanesi heeft problemen om de bal te vangen. Fanesi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Formica rent richting de bal. Formica draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Doeltrap. Caggiano met een harde bal richting middenveld. Scapini speelt de bal door. Parada is nu in balbezit. Parada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Chosloco bereikt de bal nog maar net als eerste. Chosloco passt de bal in één keer door. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes4 - LOS BLANQUICELESTE 0:1

13e minuut.
Parada passt de bal zonder na te denken. Possetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Scapini is nu in balbezit. Scapini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Estrugamou met de inworp. Scapini is nu in balbezit. Luscher rent richting de bal. Scapini verovert de bal door een tackle van achteren. Scapini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes4 - LOS BLANQUICELESTE 0:2

33e minuut.
Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana geeft een lange en hoge pass. Caggiano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Formica rent richting de bal. Formica draait met de bal, schiet en ... Bigliardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Liniers verovert de bal door een tackle van achteren. Liniers schiet op doel. Carrió met een sublieme pass. Formica bereikt de bal nog maar net als eerste. Formica draait met de bal, schiet en ... Bigliardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes4 - LOS BLANQUICELESTE 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes4 47%, LOS BLANQUICELESTE 53%.
Estudiantes4 - LOS BLANQUICELESTE 1:2

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Roark de bal onder controle te krijgen. Estrugamou bereikt de bal nog maar net als eerste. Possetto rent richting de bal. Estrugamou rent richting de bal. Estrugamou geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Inworp. Fanesi met de inworp. Liniers rent richting de bal. Liniers schiet op doel. Bigliardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Estudiantes4 - LOS BLANQUICELESTE 2:2

75e minuut.
Carrió geeft een lange en hoge pass. Roark is nu in balbezit. Met opzet legt Scapini zijn tegenspeler op de grond. Roark moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Roark kan niet meer verder spelen. Ivanissevich komt het veld opgelopen. Possetto met een snel genomen vrije trap. Fanesi heeft problemen om de bal te vangen. Fanesi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Carrió onderschept slim de pass. Carrió geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calbullanca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liniers geeft een hoge lob. Bigliardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes4 35%, LOS BLANQUICELESTE 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Estudiantes4 - LOS BLANQUICELESTE 2:2