Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AllBoys&Pepe Otro
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Luft probeert naar een medespeler te passen. Reinhold bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caruso krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Eve met een snelle inworp. Godoy geeft de bal voor. Reinhold heeft problemen om de bal te vangen. Camargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camargo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AllBoys&Pepe - Otro 1:0

14e minuut.
Reinhold geeft een hoge lob. Vela bereikt de bal nog maar net als eerste. Vela probeert naar een medespeler te passen. Squillacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Squillacci haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Milla probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rebbotaro de bal. Milla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milla krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Luft probeert naar een medespeler te passen. Quaranta rent richting de bal. Quaranta passt de bal met de wreef. Milla rent richting de bal. Milla draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AllBoys&Pepe 47%, Otro 53%.
AllBoys&Pepe - Otro 1:0

54e minuut.
Quaranta met een sublieme pass. Kmet is nu in balbezit. Squillacci is nu in balbezit. Vela rent richting de bal. Vela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AllBoys&Pepe - Otro 1:1

64e minuut.
Godoy probeert naar een medespeler te passen. Rebbotaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Camargo verovert de bal door een tackle van achteren. Milla is nu in balbezit. Milla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Milla rent richting de bal. Milla schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kmet de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Godoy zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kmet rent richting de bal. Milla onderschept slim de pass. Milla speelt de bal door. Camargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camargo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AllBoys&Pepe 35%, Otro 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AllBoys&Pepe - Otro 1:1