Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pirata FC LaPesteBlanca
Normal Tactiek 433
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 27.3
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Scher rent richting de bal. Páez begaat een overtreding. Scher raakt geblesseerd tijdens het duel. Slapka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Valdemarín rent richting de bal. Valdemarín haalt uit met een fantastische trap. Comizzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Prieto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Venera is nu in balbezit. Venera geeft een lange en hoge pass. Kelvray rent richting de bal. Kelvray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pirata FC - LaPesteBlanca 0:1

8e minuut.
Kelvray met een sublieme pass. Epstein is nu in balbezit. Epstein met een sublieme pass. Páez is nu in balbezit. Páez draait met de bal, schiet en ... Paal!

13e minuut.
Kelvray bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelvray met een sublieme pass. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirata FC - LaPesteBlanca 0:2

20e minuut.
Comizzo trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Slapka de bal. Rexon geeft een hoge lob. Kelvray probeert naar een medespeler te passen. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Páez rent richting de bal. Páez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Slapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rexon verovert de bal door een tackle van achteren. Rexon speelt de bal door. Páez rent richting de bal. Páez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirata FC - LaPesteBlanca 0:3

31e minuut.
Kelvray bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelvray is nu in balbezit. Kelvray draait met de bal, schiet en ... Rothschild maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Prieto is nu in balbezit. Prieto geeft een hoge lob. Kelvray kopt de bal weg. Páez is nu in balbezit. Páez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirata FC - LaPesteBlanca 0:4

42e minuut.
Páez kopt de bal weg. Kelvray is nu in balbezit. Met opzet legt Llufken atu zijn tegenspeler op de grond. Llufken atu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Kelvray moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kelvray kan niet meer verder spelen. Paillacar komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Venera is nu in balbezit. Venera geeft een hoge lob. Dupraz heeft problemen om de bal te vangen. Páez is nu in balbezit. Páez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirata FC - LaPesteBlanca 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pirata FC 67%, LaPesteBlanca 33%.
Pirata FC - LaPesteBlanca 0:5

60e minuut.
Paillacar schiet op doel. Venera is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Rodini ... Strafschop! Venera raakt geblesseerd tijdens het duel. Venera zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirata FC - LaPesteBlanca 0:6

64e minuut.
Dupraz geeft een lange en hoge pass. Di Caroi probeert de bal met de borst te controleren. Scher is nu in balbezit. Di Caroi is nu in balbezit. Di Caroi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Dupraz heeft problemen om de bal te vangen. Paillacar onderschept slim de pass. Paillacar probeert naar een medespeler te passen. Páez is nu in balbezit. Páez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pirata FC - LaPesteBlanca 0:7

88e minuut.
Vivot rent richting de bal. Vivot speelt de bal door. Rodini probeert de bal aan de voet te houden. Páez is nu in balbezit. Páez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pirata FC 59%, LaPesteBlanca 41%.
Pirata FC - LaPesteBlanca 0:7