Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
punta norte Estudiantes4
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Parish verovert de bal door een tackle van achteren. Luscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Parish begaat een overtreding. Parish krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Roark de bal onder controle te krijgen. Inworp. Elchechoury zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Millalonco rent richting de bal. Millalonco draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Liniers kopt de bal weg. Blumberg heeft problemen om de bal te vangen. Blumberg met een sublieme pass. Daar is Formica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Formica schiet op doel. Bustos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Pichot rent richting de bal. Liniers verovert de bal door een tackle van achteren. Liniers probeert naar een medespeler te passen. Formica rent richting de bal. Formica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Millalonco bereikt de bal nog maar net als eerste. Possetto verovert de bal door een tackle van achteren. Duncan speelt de bal door. Formica rent richting de bal. Formica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Millalonco bereikt de bal nog maar net als eerste. Liniers verovert de bal door een tackle van achteren. Liniers passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Formica de bal. Formica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Blumberg onderschept slim de pass. Blumberg met een sublieme pass. Parish is nu in balbezit. Liniers bereikt de bal nog maar net als eerste. Liniers schiet op doel. Bustos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Liniers is nu in balbezit. Bourden is nu in balbezit. Formica onderschept slim de pass. Formica haalt uit met een fantastische trap. Bustos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
punta norte - Estudiantes4 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: punta norte 60%, Estudiantes4 40%.
punta norte - Estudiantes4 0:1

52e minuut.
Davis rent richting de bal. Davis geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Schwartzman de bal onder controle te krijgen. Duncan rent richting de bal. Duncan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Calbullanca verovert de bal door een tackle van achteren. Calbullanca geeft een lange en hoge pass. Bourden probeert de bal aan de voet te houden. Formica bereikt de bal nog maar net als eerste. Formica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Pichot rent richting de bal. Luscher schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pichot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pichot komt bij de bal en schiet. Illanes maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
punta norte - Estudiantes4 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: punta norte 49%, Estudiantes4 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
punta norte - Estudiantes4 1:1