Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pirata FC punta norte
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Montoreano onderschept slim de pass. Parish rent richting de bal. Montoreano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montoreano krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Parish probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chaina bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaina probeert naar een medespeler te passen. Di Caroi rent richting de bal. Di Caroi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Doeltrap. Bustos trapt de bal weg van het doel. Vivot kopt de bal weg. Montoreano is nu in balbezit. Montoreano geeft de bal voor. Bustos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Duncan de bal onder controle te krijgen. Montoreano is nu in balbezit. Montoreano passt de bal zonder na te denken. Di Caroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Caroi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Chaina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Montoreano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Millalonco begaat een overtreding. Millalonco krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pirata FC 48%, punta norte 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pirata FC - punta norte 0:0

55e minuut.
Valdemarín geeft de bal voor. Vivot kopt de bal weg. Parish rent richting de bal. Chaina rent richting de bal. Chaina schiet op doel. Bustos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Davis rent richting de bal. Llufken atu bereikt de bal nog maar net als eerste. Llufken atu met een sublieme pass. Di Caroi rent richting de bal. Di Caroi draait met de bal, schiet en ... Bustos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pirata FC 54%, punta norte 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pirata FC - punta norte 0:0